Home / Najave / Hrvatska za Island s 10 promjena i sedmoricom debitanata na svjetskim prvenstvima?

Hrvatska za Island s 10 promjena i sedmoricom debitanata na svjetskim prvenstvima?

HRVATSKA u utorak od 20 sati protiv Islanda igra posljednju utakmicu prvog kruga Svjetskog prvenstva. Hrvatska je već osigurala prolazak dalje, 99.9 posto i prvo mjesto, pa će Zlatko Dalić na Islanđane poslati rezervni sastav.

Očekuje se, prema najavama iz Rusije, da od nogometaša koji su od prve minute nastupili protiv Argentine zaigra tek Ivan Perišić. On bi trebao zauzeti jednu krilnu poziciju, a Marko Pjaca drugu.

Na golu će biti Lovre Kalinić, a obrana će vjerojatno doživjeti potpunu promjenu pa će umjesto Šime Vrsaljka zaigrati Tin Jedvaj, umjesto Domagoja Vide i Dejana Lovrena uskaču Vedran Ćorluka i Duje Ćaleta-Car, a Josip Pivarić će preuzeti ulogu lijevog beka od Ivana Strinića.

Trojac u sredini terena vjerojatno će biti Milan Badelj, Filip Bradarić i Mateo Kovačić, a napad će predvoditi Andrej Kramarić, napadač Hoffenheima koji je protiv Nigerije igrao od prve minute, a protiv Argentine ušao kao prva zamjena.

Ova momčad uz deset promjena donosi i čak sedmoricu debitanata na svjetskim prvenstvima – Kalinića, Jedvaja, Ćaletu-Cara, Pivarića, Badelja, Bradarića i Pjacu.

Sigurno je da će Argentinci i Nigerijci, koji će navijati za Hrvatsku protiv Islanda kako bi imali veće šanse za prolazak dalje, biti izrazito nezadovoljni ovom Dalićevom odlukom i ekipom koja ni na treningu nije igrala zajedno.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)