Home / Ličnosti / Darko Kostić osumnjičen da je dječacima davao KOKAIN, pa ih onda napastvovao JAVILO SE JOŠ ŽRTAVA POZNATOG DIZAJNERA

Darko Kostić osumnjičen da je dječacima davao KOKAIN, pa ih onda napastvovao JAVILO SE JOŠ ŽRTAVA POZNATOG DIZAJNERA

Modni kreator Darko Kostić uhapšen je prekjuče nakon što se policiji javilo još maloljetnih žrtava. Kostić je tinejdžerima davao i kokain.

Kako saznajemo, Kostić je uhapšen nakon što je policija po nalogu suda pretresla stan u Jubiznis centru gde modni kreator živi. Nalog za pretres uslijedio je nakon istrage koja je pokrenuta zbog sumnje da je Kostić seksualno uznemiravao maloletnika L. J. (15) iz emisije “Neki novi klinci”.

Njemu se, kako nezvanično saznajemo, na teret stavljaju tri krivična djela – polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

– Darko Kostić prijavio je nestanak mobilnog telefona sedam dana pre nego što ga je L. J. prijavio za seksualno uznemiravanje. Nedugo potom, policija je pronašla telefon koji je zadržan u policiji. Uvidom u poruke koje je Kostić razmenjivao sa dečakom potvrdile su priču njegove žrtve – Kostić mu je nudio slikanje, modni editorijal, a za svaku fotografiju dečaku je obećano po 50 evra – kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom.

Prema njegovim rečima, kada je L. J. stigao kod Kostića, ovaj mu je rekao da se skine go i da legne pored njega.

– Dečak je to odbio, a onda ga je Kostić uhvatio za majicu. L. J. je uspeo da se izvuče iz njegovih šaka i pobegne. Tom prilikom iscepana mu je majica – kaže izvor “Blica”.

Pored poruka iz mobilnih telefona priču dečaka potvrdio je i svedok koji ga je video tog kobnog dana.

– Nakon prijave da je seksualno uznemiravao dečaka, policiji se javilo još nekoliko žrtava. Među njima je i mladić Š. B. koji je ispričao kako da je Kostić i njega seksualno uznemiravao i to svega dvadesetak dana pre nego što će napasti L. J. – priča izvor “Blica”.

Navodno, Š. B. je sasvim slučajno naleteo na Kostića – dobio je njegov broj telefona kao osobe od koje može da kupi kokain!

– Mladić je ispričao kako je želeo da kupi kokain te mu je poznanik dao broj telefona osobe kod koje može da nabavi. Kada je pozvao javio mu se Kostić, te su se dogovorili da se nađu. Nakon susreta, Kostić je predložio da odu u njegov stan, na šta je on pristao. Dao mu je da povuče crtu kokaina, a onda je nasrnuo na njega želeći da imaju seksualne odnose – kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Š. B. je uspeo da pobegne, a tom prilikom ukrao mu je telefon, koji je policiji kasnije poslužio kao dokaz protiv Kostića.

– Dečaku L. J. (15) Kostić je jednom prilikom dao “kamagru”, a da to dečak nije znao – navodi izvor “Blica”.

Kako saznajemo, ova dva mladića nisu jedina, već se policiji javilo još žrtava poznatog dizanera. Oni će narednih dana biti ispitani.

Blic/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)