Home / Ličnosti / ZAVOLJELI SMO GA U SAPUNICAMA, KARIJERU JE PAUZIRAO ZBOG TEŠKE DEPRESIJE, A VRATIO SE U JAVNOST JAČI NEGO IKAD!

ZAVOLJELI SMO GA U SAPUNICAMA, KARIJERU JE PAUZIRAO ZBOG TEŠKE DEPRESIJE, A VRATIO SE U JAVNOST JAČI NEGO IKAD!

Hrvatskog glumca Filipa Juričića srpska javnost je upoznala pre 13 godina u popularnoj seriji “Ljubav u zaleđu”.

Filip je osvojio kako hrvatsku, tako i srpsku javnost, ulogom skromnog i romantičnog fudbalera Marka Marušića.

Od tog trenutka, Markova karijera je krenula uzlaznom putanjom, te je ostvario i uloge u serijama “Naša mala klinika”, “Zauvijek susjedi”, “Zakon ljubavi” i druge, a dobio je priliku da igra na filmu, ali i da pozajmljuje glas nekim od najpoznatijih crtanih junaka.

Filip je vredno radio i gradio karijeru, ali to mu se u jednom momtu “obilo o glavu”.

Glumac je zbog mentalnog oboljenja bio primoran da se nakratko povuče iz javnosti i odvoji od svoje najveće profesionalne ljubavi.

Filip je otišao na lečenje, a nakon što se oporavio, vratio se u žižu javnosti serijom “Larin izbor” i javno progovorio o borbi sa depresijom:

– Bilo je teško priznati javnosti da patim od depresije. Pamtim to kao jedno ružno razdoblje. Pregorio sam. Trebalo mi je nekih šest meseci da se stvari poslože, ali, evo, iz mog iskustva, kad misliš da se stvarno sve raspalo i da nema natrag, sve se ponovno složi na svoje mesto – rekao je otvoreno Filip.

Nakon “Larinog izbora”, Filip je doživeo još veću popularnost pre privatne drame koju je preživeo, te je uživao popularnost i u hit serijama “Tajne” i “Čista ljubav”, koju naša publika trenutno gleda na Prvoj televiziji.

Juričić se ostvario i u ulozi roditelja, te je iz veze sa Mateom Rošić dobio sina Jana, a nedavno je dobio ćerkicu sa verenicom Nikom Dogan, te je zasigurno mračne dane ostavio iza sebe.

Ovako Filip izgleda danas:

Filip Juričić
FILIP JURIČIĆ


Pulsonline/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)