Home / After Work / Svadba posinka Lepe Brene: 60 tjelohranitelja i hrvatska riba

Svadba posinka Lepe Brene: 60 tjelohranitelja i hrvatska riba

Kako bi vjenčanje bilo što svečanije, nedavno su stigli ukrasni kristali iz Kine.  Uzvanici će uživati u ribljiem meniju iz Hrvatske, morskim plodovima iz Crne Gore te ćevapima iz Bosne.

Filip Živojinović (33) oženit će se 21. lipnja pjevačicom Aleksandrom Prijović (22) u Novom Beogradu. Njegova maćeha, pjevačica Lepa Brena (57) i otac, bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović (54) za vjenčanje su angažirali 160 konobara i iznajmili 120 soba za goste u luksuznom hotelu Crowne plaza u Beogradu.

Za sigurnost mladenaca i 2000 uzvanika će se pobrinuti 60 tjelohranitelja, tvrdi srpski Kurir. Dodaje kako je glavni organizator svadbe Boba koji je odlučio rezervirati veliki broj soba u hotelu da bi gostima, koji stižu iz cijelog svijeta, bilo ugodnije.

Kako bi vjenčanje bilo što svečanije, nedavno su stigli ukrasni kristali iz Kine. Boba je kupio i vola od 500 kilograma jer se ta životinja smatra simbolom dugog i sretnog braka. Uzvanici će uživati u poznatim specijalitetima, a među njima će biti riblji meni iz Hrvatske, morski plodovi iz Crne Gore te ćevapi iz Bosne.

Boba je najstarijeg sina Filipa dobio s bivšom zaručnicom Zoricom Nakić, a s Lepom Brenom, čije je pravo ime Fahreta Živojinović, ima sinove Stefana (26) teViktora (20). Kako piše Kurir, Filip i Aleksandra su prošlog tjedna potpisali predbračni ugovor.

– To je brak iz ljubavi i nijedno od njih ne zanima materijalno stanje partnera. Njihov dvoje su razgovarali i dogovorili se da bi bilo najbolje potpisati predbračni ugovor. Oboje su lako sklopili sporazum – rekao je prijatelj para. Aleksandra i Filip su prošle godine otvorili restoran na Dedinju sa svojim prijateljima i navodno uložili u njega 200.000 eura./24.sata.hr/

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)