Home / Vijesti / Gradovi / NAD GRADOM U KOJEM SE IGRA SP POJAVIO SE ČUDAN TRAG: Rusi objasnili o čemu se radi. Ukratko, Putin svijetu pokazuje svoju moć
A403B556-D362-4437-8D40-535F3E711AC9

NAD GRADOM U KOJEM SE IGRA SP POJAVIO SE ČUDAN TRAG: Rusi objasnili o čemu se radi. Ukratko, Putin svijetu pokazuje svoju moć

Zbunjeno lokalno stanovništvo koje je vidjelo NLO iznad stadiona na kojem se održava Svjetsko nogometno prvenstvo bilo je uvjereno da se radi o izvanzemaljcima.

Svemirska raketa ostavila je za sobom sjajni trag u obliku raže na nebu iznad stadiona u Nižnjem Novogorodu. Brojni su ljudi pomislili da se radi o izvanzemaljskoj letjelici, piše Daily Mail.

Redovito lansiranje ili posjetitelji iz daleka

No predstavnici ruske svemirske agencije pružili su puno uvjerljivije objašnjenje o porijeklu misterioznog objekta. Neobičan svjetlosni šou vremenski se podudarao s lansiranjem rakete Sojuz-2.1.b s kosmodroma Plesetsk smještenom u subarktičkom području Arhangelska.

Raketa je lansirana u 12:45 po moskovskom vremenu u nedelju, 17. lipnja, a nosila je satelit Glonass-M, koji je dio ruskog vlastitog globalnog navigacijskog sustava.

Net.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

15-1

Jutarnji obrok koji spriječava rak debelog crijeva: Izvanredan ukus, a topi kilograme

Zaista postoji zdrav i ukusan doručak koji topi kilograme i sprečava rak debelog creva, a …

Loading...