Home / Vijesti / Gradovi / NAD GRADOM U KOJEM SE IGRA SP POJAVIO SE ČUDAN TRAG: Rusi objasnili o čemu se radi. Ukratko, Putin svijetu pokazuje svoju moć

NAD GRADOM U KOJEM SE IGRA SP POJAVIO SE ČUDAN TRAG: Rusi objasnili o čemu se radi. Ukratko, Putin svijetu pokazuje svoju moć

Zbunjeno lokalno stanovništvo koje je vidjelo NLO iznad stadiona na kojem se održava Svjetsko nogometno prvenstvo bilo je uvjereno da se radi o izvanzemaljcima.

Svemirska raketa ostavila je za sobom sjajni trag u obliku raže na nebu iznad stadiona u Nižnjem Novogorodu. Brojni su ljudi pomislili da se radi o izvanzemaljskoj letjelici, piše Daily Mail.

Redovito lansiranje ili posjetitelji iz daleka

No predstavnici ruske svemirske agencije pružili su puno uvjerljivije objašnjenje o porijeklu misterioznog objekta. Neobičan svjetlosni šou vremenski se podudarao s lansiranjem rakete Sojuz-2.1.b s kosmodroma Plesetsk smještenom u subarktičkom području Arhangelska.

Raketa je lansirana u 12:45 po moskovskom vremenu u nedelju, 17. lipnja, a nosila je satelit Glonass-M, koji je dio ruskog vlastitog globalnog navigacijskog sustava.

Net.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Trump: Uklonit ćemo ‘smrad’ iz Ministarstva pravde

Imamo sjajne ljude u Ministarstvu pravde, ali imate i neke zaista loše, rekao je američki …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)