Home / Ličnosti / Leo Messi od svoje devete godine voli samo ovu ženu

Leo Messi od svoje devete godine voli samo ovu ženu

ŽENE nogometaša uvijek su vruća tema medija i tračeva, a pogotovo kada nogometne strasti dosežu vrhunac. Oči mnoštva medija i obožavatelja najslavnijih svjetskih nogometaša ovih dana su uprte i u njihove djevojke i žene, a nogometaši ne kriju da su im one najveća podrška u karijeri.

Leo Messi, jedan od najboljih nogometaša na svijetu, žensku podršku ima od djetinjstva. Svoju suprugu Antonellu Roccuzzo upoznao je kada su imali samo pet godina, a navodno su prohodali u srednjoj školi. Neki izvori tvrde da je Leo s devet godina htio da mu ona postane žena, te joj često pisao ljubavna pisma. Za razliku od ostalih nogometaša, Messi nikad nije bio zavodnik i nije mijenjao cure, a Antonella je prva i jedina žena u njegovom životu.

Siempre Juntos y con Vos mas que nunca❤️

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Messi je svoju Antonellu svijetu predstavio 2008. godine i svi su se pitali tko je žena koju voli najtalentiraniji nogometaš Barcelone.

Antonella Roccuzzo studirala je stomatologiju, od koje je odustala da bi upisala studij komunikologije. Ni to joj nije išlo, pa se najzad odlučila za karijeru manekenke. Ipak, ne voli medije i stalno odbija intervjue. Nije aktivna na Facebooku i Twitteru, a na Instagramu povremeno objavljuje fotografije s mužem i sinovima.

Messi i Antonella dobili su prvog sina Thiaga 2012. godine, a tri godine kasnije rodio se Mateo. Par je ove godine dobio i trećeg sina Ciru, a fanovi Barcelone i argentinske reprezentacije su presretni zbog malih Messija koji bi mogli poći tatinim stopama.

Leo i Antonella vjenčali su se prošle godine u rodnom Rosariju u Argentini, a detalje sa svadbe uspjeli su zadržati daleko od očiju javnosti.

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)