Home / Ličnosti / ŠEŠELJ STAVLJEN NA SPISAK SVJETSKIH TERORISTA: “Ne mogu da otvorim devizni račun ni u jednoj banci…”
vojislav-seselj-terorista_ff

ŠEŠELJ STAVLJEN NA SPISAK SVJETSKIH TERORISTA: “Ne mogu da otvorim devizni račun ni u jednoj banci…”

– Preklinjala me je da dođem, da potpišem saglasnost da mi se zatvori račun. Ja nisam hteo da odem. Imam karticu od tog računa, ali mi ne vredi ništa jer ne mogu da ga koristim. Vlada je to uradila u tajnosti, niko me nije službeno obavestio o tome – rekao je Šešelj i dodao da nije predviđeno da se neko može žaliti na ovakvu odluku.

Lider radikala Vojislav Šešelj stavljen je na spisak terorista, i samim tim ne može da otvori devizni račun u bilo kojoj banci u Srbiji. To je saznao kada je trebalo da kupi kuću u Hrtkovcima.

– Mene je Vlada Srbije stavila na svoj spisak terorista, na osnovu Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma. To nisam ni znao dok nisam pokušao da kupim kuću u Hrtkovcima. Otišao sam u Komercijalnu banku, otvorio račun, i posle dva sata me usplahirena službenica banke zove, da su se izgalamili na nju iz direkcije i da mora pod hitno da ugasi moj račun – rekao je Šešelj.

– Preklinjala me je da dođem, da potpišem saglasnost da mi se zatvori račun. Ja nisam hteo da odem. Imam karticu od tog računa, ali mi ne vredi ništa jer ne mogu da ga koristim. Vlada je to uradila u tajnosti, niko me nije službeno obavestio o tome – rekao je Šešelj  i dodao da nije predviđeno da se neko može žaliti na ovakvu odluku.

SB/PD.ba

Komentari

komentari

Check Also

KalinicTAB

“UMIŠLJEN JE”: MILAN KALINIĆ ŽIVI OVDE, A KOMŠIJE SU REKLI SVAŠTA O NJEMU! (FOTO)

U mirnom i brdovitom kraju Voždovca, popularni voditelj Milan Kalinić živi sa suprugom Sandrom i …

Loading...