Home / Vijesti / BiH / SVE JE SPREMNO ZA FINALE ZVEZDA GRANDA: Pogledajte ko će predstavljati Bosnu…

SVE JE SPREMNO ZA FINALE ZVEZDA GRANDA: Pogledajte ko će predstavljati Bosnu…

Briljantna sezona Grand show programa na OBN-u je na samom kraju. U ovoj sedmici znat će se pobjednici sva tri velika show programa: Nikad Nije Kasno, Zvezde Granda i Neki Novi Klinci.

I ove su sezone rejtinzi bili sjajni, a Balkanu se smiješi nekoliko velikih imena koja će iznjedriti popularna pjevačka natjecanja. Više od 30 pjevača zadržat će se tako u Grand Produkciji a samo neki će ostvariti san i postati poznati na estradi regije.

U ponedjeljak smo dobili pobjednike ove sezone showa Nikad Nije kasno. Dobrila Ivanovska Čabrić pobijedila je po sms glasovima, na Facebooku fanovi su izabrali Nevresa Hadžića, a po žiriju pobjednik je Romeo Nikolić. Bio je to spektakl emocija, dobre pjesme i sjajne atmosfere.

Zvezde Granda dobit će svog pobjednika u četvrtak od 22 sata uz izravan TV prijenos. U veliko finale su se plasirali: Anid Ćušić, Lidija Janković, Teodora Toković, Emrah Emšo, Antonio Krištofić, Boris Petrović, Šefki Jahjić, Miralem Ramić, Saška Hajder, Hana Mašić, Lejla Zahirović i Monika Ivkić. Ove godine dosta je kandidata iz BiH koji će konkurirati za visoko mjesto, pa je mogućnost nastavka dominacija naših vrlo izvjesna. U finalu će biti i velikih iznenađenja, a kako je Saša Popović najavio već na audiciji u Sarajevu, očekuje nas spektakl. Jelena Karleuša će kao i prošle godine otpjevati dva velika ljetna hita u najavi, a posebno se sprema jedno spektakularno iznenađenje.

Sedmicu će zaključiti Neki Novi Klinci gdje je najneizvjesnije. Djeca u ovoj sezoni pjevaju najbolje do sada, žanrovi su raznoliki a likovi živopisni. U finalu u petak u 21 sat borit će se: Merjema Alihodžić, Zorana Mićanović, Sejdi Sadiku, Elena Barišić, Asim Jusufović, Filip Milić, Adi Begić, Ivan Rajić, Milena Đukić, Antonio Ramčevski, Dragana Kostova, Jovana Lazarević, Vanja Knežević i Nenad Osmanović! Publika će ipak biti ta koja će odabrati na kraju pobjednika kojemu će pripasti laskava titula i lijepi kipić za uspomenu.

Ne propustite sedmicu velikih finala na OBN-u, jer spektakl i zabava su ZAGARANTIRANI!!!

Avaz/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)