Home / Vijesti / Regija / Detalji napada u dubrovačkom kafiću: Torcidaši su napali dinamovce kamenjem, jednog mladića su prebili

Detalji napada u dubrovačkom kafiću: Torcidaši su napali dinamovce kamenjem, jednog mladića su prebili

PROŠLI tjedan Stara Mokošica u Dubrovniku bila je mjesto žestokog sukoba dvije navijačke skupine.

U Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, uz kaznenu prijavu, priveden hrvatski državljanin, 22-godišnjak iz Nove Mokošice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja.

On je, kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, 6. lipnja oko 3 sata iza ponoći maskiran s nekolicinom pripadnika Torcide ušao u jedan kafić u Staroj Mokošici s palicom, kamenjem i signalnom bakljom.

Divljačko ponašanje je eskaliralo kada je ekipa navijačku grupu Dinama, koja je boravila u kafiću, uz prijetnje zasula kamenjem uz aktiviranje signalne baklje s otvorenim plamenom. Budući da su došli s namjerom fizičkog obračuna, privedeni 22-godišnjak je ispred kafića fizički nasrnuo na drugog mladića (25), iz Stare Mokošice, te ga udarao palicom, rukama i nogama zbog čega je ovaj zadobio teže tjelesne ozljede.

Iz DORH-a su obavijestili kako je jučer okrivljeniku sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio istražni zatvor, a predviđena kazna zatvora za ovo kazneno djelo je do tri godine zatvora. Neslužbeno se doznaje da je mladić otprije poznat policiji te da je boravio u istražnom zatvoru.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)