Home / Vijesti / BiH / PLAY MEDIA DAY 03 NAGRADIO NAJSREĆNIJE UČESNIKE!

PLAY MEDIA DAY 03 NAGRADIO NAJSREĆNIJE UČESNIKE!

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03, koji je održan 08. juna u Banjaluci, pripremio je mnogo aktivacija i poklona za učesnike, koje su obezbijedili partneri ovogodišnjeg događaja! Play & Win dio programa obradovao je mnogobrojne posjetioce, koji su iskreno bili iznenađeni poklonima.

DSC_0025

Kompanija Prointer ITSS i Lenovo su nagradili blogera Nikolu Leru, koji je kreirao originalni tekst o događaju Play Media Day 03 i na temu “Jesmo li na korak od Black Mirrora?”. Dobitnik Nikola Lero je istakao da se već dugo bavi temama, kao što su promocija na društvenim mrežama, mediji, te njihov razvoj. Nagradu je u ime Prointer ITSS uručio PR i marketing menadžer Vlatko Vukotić.

DSC_1033

Play Media Day 03 i Huawei su nagradili učesnicu Ornelu Terzić, koja je po mišljenju organizatora kreirala najkreativniju fotografiju i podijelila na svom Instagram profilu uz hashtagove #HuaweiP20#SEEMORE, kao i #playmediaday03. Nagradu je u ime kompanije Huawei uručio Tibor Čavić, marketing menadžer.

DSC_0068

Turistička agencija Travel Office iz Banjaluke je tokom dana prikupila veliki broj vizit karti učesnika događaja, a na kraju programskog dijela izvučene su dvije visit karte, koje su vlasnicima istih donijele vrijedne nagrade. Dobitnike je izvukla predstavnica agencije Jasna Trivić. Nezaboravan spa vikend za dvoje u Remisens hotelu Lovran, pored prekrasne Opatije dobila je Goranka Jednak Maksimović.

DSC_0103

Ipak, tu nije bio kraj vrijednim nagradama Travel Office-a. Imajući u vidu broj učesnika na Play Media Day 03, predstavnici ove turističke agencije su odlučili da poklone još jednu nagradu – sedmodnevni smještaj u Grčkoj za dvije osobe, koju je osvojila volonterka događaja, Teodora Šipka, koja nije mogla da sakrije oduševljenje.

DSC_0143

Najsrećniji posjetioci na Play Media Day 03, imali su priliku da osvoje poklon kurseve, koje je obezbijedila kompanija LINK group. Poklon kurs ITAcademy – Web Design, koji je uručila predstavnica akademije Vildana Vuk dobila je učesnica Dajana Bogdanić, uz pomoć kojeg će lako i brzo savladati omiljeni softver web dizajnera.

DSC_0178

Takođe LINK Group je obezbijedio poklon kurs: BusinessAcademy – Internet Marketing, koji je uručila Arijana Aladžuz.  Dobitnik ove vrijedne nagrade je učesnik Saša Tepšić, koji će sigurni smo, savladati vještine za uspješne internet marketing menadžere!

Teleklik je ove godine za 10 najsrećnijih učesnika, koji su ostavili svoje podatke predstavnicima ove kompanije na događaju obezbijedio godinu dana besplatnog korištenja TelDev VPS – usluge developerskog virtuelnog privatnog servera.

Play Media Day /Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)