Home / Ličnosti / Gledatelji zgroženi izgledom Lidije Bačić i Nives Celzijus: “Došle ste među djecu takve”

Gledatelji zgroženi izgledom Lidije Bačić i Nives Celzijus: “Došle ste među djecu takve”

ZAKORAČILI smo u novi tjedan, a CMC festival, koji se održao proteklog vikenda u Vodicama, i dalje podiže prašinu. Iako su i ranijih godina pjevačice znale dolaziti u seksi haljinicama, ove godine festival je izgledao kao natjecanje tko će doći u oskudnijoj krpici.

Iako je Nives Celzijus na zabavi prije festivala pokazala dubok dekolte, a potom potaknula šuškanja nosi li gaćice ispod zelene haljine na festivalu, Lidija Bačić apsolutna je pobjednica natjecanja “tko će se što manje obući?”.

Takav stajling nije se svidio gledateljima koji su komentirali da ovo nije ni vrijeme ni mjesto za paradiranje u gaćicama. Naime, na festival su dolazile cijele obitelji jer je to događaj godine u Vodicama.

“Nisi došla na svoj koncert, nego među djecu i stare, pa si se iz nekog poštovanja mogla omotati nečim”, glasio je komentar upućen Lidiji Bačić.

“Pa nitko nije spomenuo da je u Vodicama Porno sajam, svi pišu o nekakvom CMC festivalu!?!” i “Ajmeeee šta je previše je previše”, komentirali su čitatelji Indexa.

Ni Nives nije pokupila samo komplimente, naprotiv mnogi su joj posebno zamjerili dekoltirano izdanje:

“Ukusi se razlikuju, za moj pojam ovo je previse ali tko sam ja”.

“Definitivno prelijepa ..al ovo je bas neukus ovoliko izbacivat”.

 

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Epidemija morbila u Bosni i Hercegovini

U mjesecu svibnju, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), evidentirano je 14 …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)