Home / Ličnosti / JELENA KARLEUŠA ŠOKIRALA OTVORENIM PISMOM U KOJEM JE BRUTALNO IZVREĐALA ZORICU BRUNCLIK!

JELENA KARLEUŠA ŠOKIRALA OTVORENIM PISMOM U KOJEM JE BRUTALNO IZVREĐALA ZORICU BRUNCLIK!

Pevačica Jelena Karleuša posle dužeg vremena objavila je na svom Fejsbuk profilu otvoreno pismo u kojem je bez pardona izvređala koleginicu Zoricu Brunclik.

Karleušu je na ovakav potez navela reakcija Zorice Brunclik na njen stajling u emisiji “Zvezdama Granda”, o čemu možete  da pročitate  ispod:

Zorica Brunclik, koja je svojevremeno bila član žirija u “Pinkovim zvezdama”, osula je paljbu nakon što je u “Zvezdama Granda” videla Karleušu koja je u emisiju došla sa aplikacijom muškog polnog organa na grudima

– Nedelja ujutru 10:30h. Gledam divnu porodičnu emisiju “Radna akcija” sa svojom unukom na TV Prva.

f1851daa4a9e457e3a2a07d005245629

Emisiju prekida reklama za “Zvezde Granda” i ne verujem šta vidim – Jelena Karleuša sa PENISIMA na grudima ocenjuje kandidate (među njima ima i maloletnih). ZGROŽENA SAM….Što je mnogo mnogo je i od TV Prva a i od Jelene.. – napisala je Zorica.

Mnogi su podržali ovu njenju poruku, a onda se oglasila i Jelena.

78a8e3da63fbf53ca0a098cfc775f1ff

Yes. Perfect. 🤷‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

4dd3f79540386388c512e46656b8db46

Prenosimo vam Jelenino obraćanje javnosti u celosti.

“Vidim, gospodje, šokirane ste mojim brushalterom od dva kristalna peni*a. Kako sam smela to da obučem pred kamerama?!? Sasvim sam zbunjema vašom mržnjom prema penisu drage moje! Pa zašto pobogu?! Zašto?! Kako je do toga došlo?! Penis, penis, penis… šta je sporno ili ružno?! Prosto odbijam da poverujem da ne volite penis… Meni je baš lep, kao neko umetničko delo, još ako je od kristala… top priča! Pjur art!(Sad se u priču uključila i naša poznata dama, Zorica Brunclik, tek ona što je šokirana! Zorice, vi kao gospodja posebno gadljiva na penis imate pravo tako da reagujete. Poznati ste kao neko ko mrzi penis zar ne? Što se mene tiče, od srca vam želim da ga ne vidite više nikad u životu! Što ste morali morali ste i tačka!) Ali treba doći do srži problema. Zašto je oblik penisa nešto što kod vas izaziva bes? Evo ja kad pomislim na penis, meni milo i lepo oko srca. Vama? Ne? Iskreno se izvinjavam, drage gospođe, za moja dva kristalna penisa. Izvinjavam se što sam uznemirila vas i vaše porodice nečim tako strašnim. Vi to nikada niste ni pušile ni bile na tome niti bilo šta slično imale sa TIM! Vaša deca i unuci su nastali tako što vas je pos*ala roda. Sve je jasno. Jasno je i to da ste obične licemerne seljanke koje vole ku*ac više od ‘leba i masti, a ovamo se zgražavaju! Ali evo ja da vam kažem, radije ću nositi penis nego BITI penis kao vi! Vi, vi ste sve jedan običan prosečan(ili ispod proseka) penis! A ja? Ja sam onaj od kristala, poseban i drugačiji! Ono što vi nikada nećete biti i nikada nećete razumeti. O tome koliko nemate smisla za šalu, da ne govorim! I ne, nisam pokušala da vas osvestim, edukujem, ubedim ili bilo šta slično, jer vama seljankama, ja-KRISTALNI PENIS, nema šta da objašnjavam! Samo sam htela malo da se našalim vašom malograđanštinom!

I da, dabogda više nijedna od vas ne videla penis u životu! Ahahahahahahaahahahahhahaha!”, napisala je Jelena.

 

Pulsonline/Poslovnidnevnik.ba

 

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)