Home / Vijesti / Regija / REPREZENTATIVAC ŠVICARSKE ŠOKIRAO IZJAVOM: “Naša zemlja je ratovala sa Srbijom, kidaćemo za pobjedu, igrat ćemo do granica BOLI…”!

REPREZENTATIVAC ŠVICARSKE ŠOKIRAO IZJAVOM: “Naša zemlja je ratovala sa Srbijom, kidaćemo za pobjedu, igrat ćemo do granica BOLI…”!

U selekciji Švicarske nastupa nekoliko igrača koji dolaze sa Kosova, pa će duel protiv Srbije biti više od utakmice

Glavni švicarski igrači Xherdan Shaqiri i Granit Xhaka posebno su motivirani za ovaj meč i najavlju da će svim silama ići na pobjedu.

“Mnogi pričaju o toj utakmici i povezuju je sa politikom. To je normalno jer je nekoliko nas sa Kosova. Naša zemlja je bila u ratu sa Srbijom, ali ja ću se truditi da budem fokusiran na meč i da dođemo do pobjede”, rekao je Shaqiri.

“Srbija je neugodan protivnik. Sada ne mogu ništa da obećam osim da ćemo igrati do granice bola. ‘Kidaćemo’ za pobjedu poručio je vezista Arsenala.

Pored Shaqirija i Xhake na Kosovu je rođen i Valon Behrami.

 

SlobodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

IZETBEGOVIĆ TVRDI DA JE SKROMAN ČOVJEK: “Hranim se u Predsjedništvu, za predsjednika sam siromašan, a biću i NA BIROU ZA ČETIRI DANA”

Bakir Izetbegović, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Stranke demokratske akcije, kazao je za …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)