Home / Vijesti / BiH / POVEZIVANJE – KLJUČNA KARIKA PREDSTOJEĆEG REGIONALNOG KOMUNIKACIJSKOG DOGAĐAJA PLAY MEDIA DAY 03 JE VIŠE OD EDUKACIJE!

POVEZIVANJE – KLJUČNA KARIKA PREDSTOJEĆEG REGIONALNOG KOMUNIKACIJSKOG DOGAĐAJA PLAY MEDIA DAY 03 JE VIŠE OD EDUKACIJE!

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03, će se ovog petka održati u Banjaluci u Muzeju savremene umjetnosti RS, a koji će pored edukativnih, ponuditi i mnogobrojne zabavne sadržaje.  Više od 30 svjetskih, regionalnih i domaćih predavača i panelista čine program u tri odvojena konferencijska prostora. Vrata Muzeja savremene umjetnosti će u petak biti otvorena od 8h ujutro, kada će više od 500 domaćih i regionalnih posjetilaca imati priliku da preuzmu svoje poklon ruksake i akreditacije. Uz prvu jutarnju Franck kafu, učesnici će se pripremiti za prva predavanja, koja počinju u 09.30h, a koja će se nizati tokom dana, iz sata u sat, sve do 18:30h.

Ovogodišnji Play Media Day 03 će pratiti mnogobrojni predstavnici medijskih kuća, koji dolaze iz cijelog regiona, kako bi iz grada na Vrbasu poslali sliku o događaju koji pozicionira Banjaluku na mapu kreativne industrije regiona. Povezivanje je ključna karika i ovogodišnjeg događaja, što će omogućiti i mnogobrojne Networking i promo zone u prostoru Muzeja savremene umjetnosti RS, kao i na platou ispred jedne od najrespektabilnijih institucija u Banjaluci. Ne zaboravite sa sobom ponijeti i dovoljne količine vizit karti. Ovo je prilika da se ostvare novi kontakti i započnu nove saradnje, a što će rezultovati novim uspješnim projektima, koji će, ističu organizatori, nastati nakon događaja.

Kompanija Mtel je pripremila zanimljivu interaktivnu i kreativnu zonu u prostoru Muzeja, koja će biti omiljeni kutak za fotografisanje tokom cijelog dana. UniCredit Bank Banjaluka omogućila je svim posjetiocima da putem digitalnog štanda, na Play Media Day 03, na licu mjesta, apliciraju za Modula paket. Modula paket za sve studente je bez naknade, a uključuje: tekući račun, mobilno bankarstvo „m-bank“ i MasterCard karticu.

Svi ljubitelji odličnih Huawei telefona imaće priliku da posjete HUWAEI zonu u kojoj će moći da isprobaju njihove najnovije modele iz nove Huwei P20 serije.

I ove godine utiske o događaju sa učesnicima podijelite u Franck kafe zoni. Miris kafe u pauzama će sve učesnike pripremiti za novu dozu znanja. Manja je i ove godine za sve posjetioce pripremila mnoštvo ukusnih i prepoznatljivih proizvoda u kojima će prisutni zaista uživati. Osvježenje između predavanja i panela obezbijediće Sensation, dok će se za novu dozu energije između predavanja pobrinuti Rooster, uz posebnu muzičku podršku i najveće svjetske hitove, koje donose naše DJ zvijezde, Vladimir Mačkić i DJ Sega.

Uz kvalitetno pivo se dogovaraju najuspješnije saradnje! Svi učesnici će podijeliti utiske uz prepoznatljiv ukus Staropramen piva u Staropramen zoni. Avon je i ove godine pripremio zanimljive poklone i šminkernicu, koja će privući mnogobrojne dame na događaju.

Prointer zona će ljubitelje inovacija odvesti u zanimljiv svijet virtuelne stvarnosti u promo kutku u Muzeju savremene umjetnosti RS, a događaj će činiti i Teleklik promo zona.

Neobične, unikatne, funkcionalne, dekorativne i ručno izrađene lampe, koje kreira umjetnik Ranko Lukić će biti izložene u Nusart zoni. Funky Guerrilla, domaći brend koji zaslužuje pažnju domaćeg tržišta, predstaviće novu kolekciju odjevnih predmeta, kao i specijalno kreiranu kolekciju muških i ženskih majica i tunika za ovogodišnji Play Media Day 03.

Ostalo je veoma malo vremena da obezbijedite svoju kotizaciju za događaj o kojem će se pričati. Sve informacije o događaju, predavačima i panelistima, kao i detaljan raspored, potražite na: www.playmediaday.com

Jedinstven spoj edukacije i zabave na jednom mjestu! Komunikacija je beskonačna!

Play Media Day

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)