Home / After Work / “Unaprijed gotovo”: Severina i Petar Grašo na Pagu snimili atraktivni spot

“Unaprijed gotovo”: Severina i Petar Grašo na Pagu snimili atraktivni spot

Popularna Severina jučer je predstavila novi singl, pjesmu »Unaprijed gotovo« nastalu u duetu s Petrom Grašom. Glazbu za pjesmu napisao je Goran Ratković Rale, stihovi su djelo Marine Tucaković, a za aranžman su bili zaduženi Daniel Mag i Branislav Glušac.

Pjesma je dobila i atraktivno videoizdanje snimljeno na Pagu u režiji Darka Drinovca.

– Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Ona je predivna, emotivna, jednostavna s neobičnim krajem. Napisao ju je Rale Ratković, kompozitor s kojim dosad nisam surađivala, ali sam sigurna da je ova pjesma tek početak naše suradnje. Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu. Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu, ovaj spot sam ja, hvala što me osjećaš. Hvala Matija Vuica i Petar Trbović na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić… I na kraju, želim s vama podijeliti sreću što je pjevam s mojim prijateljem Petrom Grašom koji je ovoj pjesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema nitko. Ovom pjesmom proslavljamo punoljetstvo našeg prijateljstva. Uživajte, poručila je Severina na Instagramu.

Pjesma »Unaprijed gotovo« najavljuje Severinin željno iščekivani 13. album koji će bi trebao biti objavljen krajem mjeseca.

 

/Novi list.hr/

 

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)