Home / Ličnosti / SINAN SAKIĆ-POSLJEDNJI INTERVJU KOD MARIĆA-LEGENDE SU SA DNA ŽIVOTA

SINAN SAKIĆ-POSLJEDNJI INTERVJU KOD MARIĆA-LEGENDE SU SA DNA ŽIVOTA

Jedan od najpoznatijih srpskih folk pjevača Sinan Sakić (61) preminuo je u petak u Beogradu nakon borbe s teškom bolešću, u svom domu okružen porodicom. Nije tajna, a ni pjevač to nikad nije skrivao, veći se dio života borio s alkoholizmom što je na koncu rezultiralo teškim zdravstvenim problemima i nužnom transplantacijom jetre, koju na kraju ipak nije dočekao.

Prošle je godine bio na operaciji ugradnje stentova u žučne kanale, no liječnici su se složili da je transplantacija jetre jedino rješenje.

– Alkohol je bio moja greška. Bio sam kronični alkoholičar, ali to niko nije mogao primijetiti dok sam na sceni. To je bio moj porok, ali sam ga uspio pobijediti. Prije četiri i pol godine dobio sam alkoholnu žuticu. Dnevno sam pio po dvije flaše žestice. Nisam išao na liječenje, samo sam rekao sebi da je s tim gotovo. Spakirao sam stvari i otišao u Loznicu. Nije mi potreban ni psiholog ni neuropsihijatar, toliko sam prošao u životu da bih ja mogao druge liječiti. Sve ide iz glave. Sad popijem dvije čaše vina ili viski, i tu je kraj. Jedini porok kojeg se ne mogu riješiti su cigarete – ispričao je u jednom intervjuu.

Priznao je tad i da se znao ujutro probuditi potpuno nesvjestan što se dan ranije dogodilo.

– Događalo mi se da se probudim i da nemam pojma što je bilo jučer. Ni gdje sam bio, ni što sam radio, jesam li možda nekome učinio neko zlo, jesam li nekog povrijedio, uvrijedio. Lažni prijatelji su mi govorili da sam u pravu i kad nije bilo tako. A ja sam u rijetkim trenucima trijeznosti htio da mi kažu gdje sam pogriješio i što treba ispraviti, trebam li se nekome ispričati. Bio sam u stanju kleknuti ispred svakog koga sam uvrijedio i povrijedio i tražiti oproštaj – govorio je ranije.

POGLEDAJTE VIDEO INTERVJU SA LEGENDARNIM SINANOM SAKIĆEM

(Jutarnji.hr/SB/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)