Home / Ličnosti / NOVI ŠOK DETALJI: LUKA JE OVAKO BLAMIRAO NATAŠU PO GRADU DOK SU BILI U LJUBAVI!

NOVI ŠOK DETALJI: LUKA JE OVAKO BLAMIRAO NATAŠU PO GRADU DOK SU BILI U LJUBAVI!

Nataša Bekvalac odradila je nekoliko nastupa kako bi isplatila 20.000 evra duga svog supruga Luke Lazukića!

Nataša je, dok je bila u ljubavi sa Lukom, čula priču koja kruži po gradu, a to je da njen suprug po pojedinim klubovima “pije na crtu”. Kada je proverila ove priče, bilo ju je sramota, te je gazdama lokala ponudila da peva u njihovom lokalu i od njenog honorara uzmu novac koji im duguje Lazukić.

Nataša Bekvalac
NATAŠA BEKVALAC 

– U početku je Luka išao na svaki Natašin nastup, ali je odjednom prestao. Pitala ga je u više navrata zašto nema potrebu da bude sa njom na tezgama, ali joj je on stalno davao razne izgovore: “Umoran sam”, “Ne ide mi se u tu gužvu”, “Imam već nešto dogovoreno”… Međutim, istina je bila da nije hteo da ide jer je znao da će mu u tim klubovima ispostaviti račin čim ga ugledaju – započinje priču za “Informer” izvor blizak paru.

Luka Lazukić
LUKA LAZUKIĆ

Nataša je ubrzo saznala zašto Luka izbegava određene noćne klubove, u kojima se našao na listi dužnika:

– Bila je šokirana kada joj je na jednom nastupu prišao gazda i rekao kako je Luka kod njega pio na crtu, a sada se pravi lud. Potom je usledio još jedan poziv od drugog vklasnika lokala, koji joj je ispričao istu priču, kako Luka uvek dođe sa nekim velikim društvom, piju celo veče na njegov račun, a onda ode iz kluba uz priču kako će doneti pare, a to nikada ne učini. Ukupno je napravio dug oko 20.000 evra. Nataša je bukvalno htela da umre od blama kada je slušala te priče o Luki, ali ga je pred svima pravdala jer je bila zaljubljena u njega do ušiju – tvrdi izvor.

Pulsonline/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)