Home / Ličnosti / Bale je nakon finala 20 minuta bio u Liverpoolovoj svlačionici

Bale je nakon finala 20 minuta bio u Liverpoolovoj svlačionici

GARETH BALE, koji je s dva gola u finalu protiv Liverpoola (3:1) donio Realu 13. naslov prvaka Europe, prvi je otišao s terena stadiona u Kijevu, još dok su njegovi igrači slavili titulu.

Kako piše Daily Mail, Velšanin je otišao u Liverpoolovu svlačionicu gdje je proveo 20 minuta i družio se s nekim bivšim suigračima poput Adama Lallane kojeg je pokušao utješiti nakon teškog poraza. Na paradi u otvorenom autobusu u Madridu Bale je bio na samom kraju autobusa, često snimljen sam, što je dodatno pojačalo glasine da na ljeto odlazi iz Madrida.

Velšanin već dulje nije u najboljim odnosima sa Zinedineom Zidaneom, a prema pisanju španjolskih medija, strašno je ljutit što ga je Francuz u finalu Lige prvaka na početku bio ostavio na klupi. U intervjuu nakon utakmice je rekao da će otići iz Reala ako ne dobije jamstva da će igrati sljedeće sezone.

Real bi ga se navodno rado riješio, budući da će za njega dobiti golem novac kojim bi pokušao ispoštovati dio financijskog fair playa ako uspije dovesti Edena Hazarda ili Neymara, a možda i obojicu. Malo je klubova koji bi mogli platiti odštetu za Balea, koja sigurno ne bi bila manja od 101 milijun eura koliko ga je Real platio prije pet godina.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)