Home / Ličnosti / PREOKRET Trump otkazao povijesni sastanak s Kimom: “Molim se da nećemo morati upotrijebiti nuklearno oružje”

PREOKRET Trump otkazao povijesni sastanak s Kimom: “Molim se da nećemo morati upotrijebiti nuklearno oružje”

BIJELA kuća otkazala je najavljeni sastanak Donalda Trumpa i Kim Jong Una, koji se trebao održati 12. lipnja u Singapuru.

Na Twitteru je objavljeno pismo koje je Donald Trump poslao Kim Jong Unu, sjevernokorejskom diktatoru.

Trump u razlozima za otkazivanje duho najavljivanog povijesnog summita navodi “veliki bijes i otvoreno neprijateljstvo” u posljednjoj izjavi koja je došla iz Sjeverne Koreje.

“Itekako cijenimo vaše vrijeme, strpljenje i trud u kontekstu nedavnih pregovora i diskusija o summitu kojeg su obje strane tražile dugo vremena, a bio je predviđen za 12. lipnja u Singapuru. Rečeno nam je da je sastanak tražila Sjeverna Koreja, ali za nas je to potpuno nebitno. Jako sam se radovao što ćemo se tamo susresti. Nažalost, obzirom na veliki bijes i otvoreno neprijateljstvo u vašoj posljednjoj izjavi, smatram da uovom trenutku ne bi bilo prikladno da održimo ovaj dugo planirani sastanak. “, napisao je američki predsjednik Kim Jong Unu.

“Vi govorite o vašim nuklearnim kapacitetima, ali naši su tako golemi i moćni da se molim bogu da ih nikad nećemo morati upotrijebiti”, napisao je Trump.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)