Home / Ličnosti / “Došlo je do prezasićenja” SAŠA POPOVIĆ NAJAVIO PROMJENE U “ZVEZDAMA GRANDA”…

“Došlo je do prezasićenja” SAŠA POPOVIĆ NAJAVIO PROMJENE U “ZVEZDAMA GRANDA”…

Saša Popović, prvi čovjek “Grand” produkcije, u toku emitiranja epizode poznatog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” otkrio je šta novi takmičari već od jeseni mogu da očekuju.

Naime, najesen treba krenuti 13. serijal popularnog takmičenja, a učesnici bi trebali potpisivati ugovore s “Grandom” na drugačiji način.

Ondnosno, tek ukoliko prođu peti krug.

Kako se “Zvezde Granda” emitiraju već skoro deceniju i po, i iznjedrile su veliki broj pjevača, od kojih su mnogi postali najtraženiji na ovim prostorima, dogodilo se prezasićenje, prema tvrdnjama Saše Popovića, pa je njegova produkcija bila prinuđena promijeniti pravila koja su važila do ove sezone.

Aleksandar „Saša” Popović je srpski muzičar, suvlasnik i direktor Grand produkcije, srpske diskografske kuće.

Popović je 1976. godine osnovao šoumenski bend Lira šou koji je izvodio narodnu muziku. Kada je Lepa Brena postala pevačica u ovom bendu, bend 1982. godine menja ime u Slatki greh. Nakon raspada Slatkog greha, Saša Popović sa svojim menadžerom Rakom Đokićem počinje da se bavi diskografijom u produkciji ZAM za koju svoje albume snimaju mnogi poznati folk pevači. Nakon smrti Rake Đokića, suvlasnik ZAM-a postaje njegov brat, sa kojim se Lepa Brena i Saša Popović ubrzo razilaze. Njih dvoje 1998. godine osnivaju sopstvenu Grand produkciju. Dana 3. decembra 1998. godine po prvi put na Pink televiziji je bio emitovan Grand šou i taj datum se smatra rođendanom ove diskografske kuće.

doznajemo.com/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)