Home / Ličnosti / EMINA ISTRAUMIRANA POSLIJE RAZVODA: POKUŠAVAM DA PREBRODIM OVU SITUACIJU!
01emina_620x0

EMINA ISTRAUMIRANA POSLIJE RAZVODA: POKUŠAVAM DA PREBRODIM OVU SITUACIJU!

Pjevačica Emina Jahović pre tri mjeseca objavila je da se razvodi od supruga Mustafe Sandala, nakon čega je odbijala da govori na tu temu.

Nakon razvoda, Emina je život nastavila u Istanbulu kako njeni i Mustafini sinovi Jaman i Javuz ne bi osetili veliku promenu. Ipak, u Beograd dolazi s vremena na vreme zbog poslovnih obaveza, a tri meseca nakon objave da se razvodi priznaje da teško podnosi krah zajednice koja je trajala čitavu deceniju.

Emina Jahović
EMINA JAHOVIĆ

– Dobro sam. Bolje bih mogla biti definitivno jer prolazim kroz jedan jako težak period u životu i nije lako. Ali dobro sam, držim se. Mislim na razvod braka kroz koji prolazim i to je jedna zaista velika trauma i za mene i za moju decu i ja pokušavam da prođem kroz to. I nadam se da ću izaći onako kako se to od mene očekuje – rekla je pevačica u emisiji “Premijera”.

Emina Jahović
EMINA JAHOVIĆ • INSTAGRAM

– Mi smo ostali jako dobri prijatelji. Imamo dvoje dece i drugačije ne bi bilo normalno. Naša veza je bila prelepa i ljubav je bila prelepa, tako i razvod mora da bude, nažalost prelep – dodala je Emina.

PO/PD.ba

Komentari

komentari

Check Also

C5F9ADBB-048D-402B-9689-9612D39C1A91

Miralem Pjanić dočekao Cristiana Ronalda u Juventusovoj svlačionici

Danas je važan dan za Juventus i sve fanove širom svijeta, pošto je zakazano predstavljanje …

Loading...