Home / Ličnosti / Žene u Regiji su LUDJELE za Bali Begom, ali on je PROŠLOST! OVAJ kolega mu je preoteo TRON! (FOTO)

Žene u Regiji su LUDJELE za Bali Begom, ali on je PROŠLOST! OVAJ kolega mu je preoteo TRON! (FOTO)

Pripadnice ljepšeg imaju novog ljubimca.

Gotovo svaka žena u regiji ima neku svoju omiljenu seriju koju ne propušta i po pravilu svaka ima svog ljubimca. Ali od kada je emitovana serija „Sulejman Veličanstveni“ većinu ženskih srca osvojio je markantni, Burak Ozdživit. Popularni Bali Beg, godinama je bio nedodirljiv na tronu, ali sve su prilike da on polako odlazi u istoriju zbog mlađeg kolege.

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Mladi, Alp Navruz je glumac koji je rođen u Turskoj 15. januara 1990. godine u Istanbulu. Diplomirao je Turski jezik i književnost na Tehničkom univerzitetu Yildiz. Osim glumačke karijere, Alp se aktivno bavi i modelingom, što mu je pored glume velika ljubav. Pozirao je za naslovnice nekoliko svetski poznatih časopisa, a pored toga je postao i zaštitno lice nekoliko velikih svjetskih modnih brendova. Njegovi profili na društvenim mrežama iz dana u dan broje sve više pratilaca, pa ih trenutno ima više stotina hiljada. Mnoge žene bi rekle da sasvim opravdano prijeti da pomuti slavu šest godina starijeg Buraka. Svojim izgledom i talentom. Alp, kome je duža kosa zaštitni znak, za kratko vreme je izgledom i talentom osvojio ženska srca, a dame  ga trenutno gledaju u seriji „Ćerke“ gde tumači lik Sinana Egemena.

🍀

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

#anıyakala 📸

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

Vrijeme će pokazati hoće li Alp uspjeti da, kada je u Srbija u pitanju, dostigne slavu Buraka Ozčivita ili će biti samo još jedan od turskih glumaca koji je prijetio da mu preuzme titulu omiljenog ljepotana.

 

SD/PD.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)