Home / Vijesti / Gradovi / NADZORNA KAMERA SNIMILA STRAVIČAN PRIZOR: Djevojku napali kiselinom u autobusu; „Pomozite mi, gorim“

NADZORNA KAMERA SNIMILA STRAVIČAN PRIZOR: Djevojku napali kiselinom u autobusu; „Pomozite mi, gorim“

Strava u Londonu: Djevojka je izašla iz autobusa vrišteći, vidjelo se da ima užasne bolove. Zgrabila je bocu vode iz hladnjaka i polijevala se po licu i ustima, ispričao je jedan očevidac

Nadzorna kamera u Londonu snimila je užasavajući prizor 18-godišnjakinje kako pokušava isprati usta i počinje se grčiti na podu, nekoliko minuta nakon što je u autobusu napadnuta kiselinom.

– Pomozite mi, gorim! Netko mi je dao kiselinu! Stavio mi ju je u usta! U ustima mi je! – vikala je.

Napad kiselinom odvio se u utorak, nakon krvavog vikenda na ulicama u Londonu tijekom kojeg je u nekoliko odvojenih incidenata, od napada nože, kiselinom i pucnjavom.

– Djevojka je izašla iz autobusa vrišteći, vidjelo se da ima užasne bolove. Zgrabila je bocu vode iz hladnjaka i polijevala se po licu i ustima – ispričao je svjedok, prodavač na kiosku Mohammed Raffiq za DailyMail.

– Dao sam joj pet boca vode, zatim je otišla u drugu trgovinu da se ispere – dodao je.

Mlada je žena odvedena u obližnji frizerski salon.

 – Jadna djevojka ušla je u moj salon. Trpjela je strahovite bolove, vikala je: Gorim, gorim! –  kazala je frizerka Sabrina Belachew za Daily Mail.

– Tražila je škare da odreže kosu. Rekla je da joj je netko stavio nešto u usta i na kosu. Bilo mi ju je strašno žao i zabrinuta sam i za vlastitu djecu. Svi koristimo autobus – zaključila je.

Još jedan napad nakon krvavog vikenda

Prolaznici su pozvali policiju i vatrogasce koji su isprali tinejdžerku prije nego što je odvezena u bolnicu. Život joj nije ugrožen, a liječnici kažu da žrtva ne bi trebala imati trajne posljedice napada.

Policija vjeruje da je žrtva ciljano napadnuta, a objavili su i da je napadač ženskog spola.

 

(24sata/SB)

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)