Home / Ličnosti / NIŠTA OD VJENČANJA?! Aleksandra Prijović u velikoj PANICI, porodična TRAGEDIJA je potpuno dotukla

NIŠTA OD VJENČANJA?! Aleksandra Prijović u velikoj PANICI, porodična TRAGEDIJA je potpuno dotukla

Iako je 21. jun rezervisan za najsrećniji dan u životu pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića kada će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav, buduća mlada već danima je u suzama.

Kako saznaje “Scena”, pevačica već nekoliko meseci prolazi kroz porodičnu dramu, jer njen deda Bora Mihajlović neće moći da prisustvuje svadbenom veselju zbog zdravstvenih problema. Njemu je dijgnostikovana demencija zbog čega su pevačica i njena mama Borka morale da ga smeste u dom za stara lica u blizini Belog Manastira, gde stručno osoblje brine o njemu.

Međutim, kako saznajemo, njemu se u poslednje vreme stanje pogoršalo i on ne može da prepozna nikoga iz svoje okoline, čak ni Aleksandru koju obožava. Lekari su im rekli da ima demenciju i da je pitanje kada i na koji način će se oporaviti.

– Bora je star čovek i u tim godinama ništa nije lako, a zbog teškog života sve se to odrazilo na njegovo zdravstveno stanje. Sve je doprinelo da dobije demenciju, te tako uopšte ne prepoznaje Aleksandru, ali ni ljude sa kojima je do pre nekoliko meseci pio kafu i ćaskao. Aleksandra zajedno sa majkom Borkom odlazi tamo ali joj sve to teško pada. Brinu o njemu i nikada mu ništa nije falilo, baš naprotiv, sve ima što poželi. Njih dve su konstantno na vezi sa medicinskim osoblje i lekarima, a sve troškove snosi unuka. Svaki slobodan trenutak koristi kako bi otišla u dom da ga poseti, ali nije srećna što stalno nailazi na istu scenu. Bora ne zna ko mu dolazi i sa kim razgovara, što njegovu unuku dodatno boli jer je odrasla sa njim. Uvek je bio tu za nju, šta god da joj treba, čuvao ju je od malih nogu, išao na njene prve nastupe, učio zajedno sa njom, a njoj su sada vezane ruke da mu pomogne. Lekari daju sve od sebe da njemu bude dobro – objašnjava rođak blizak pevačici i dodaje da pored priprema oko svadbenog veselja i nastupa, Aleksandri najteže pada to što “lepi Bora”, kako su ga mnogi zovu u ovom gradiću u Hrvatskoj, neće moći da vidi unuku u venčanici.

– Celoj porodici teško pada to što deda neće moći da prisustvuje svadbi jer nije u stanju da napušta dom, a i lekari to ne bi dozvolili. Aleksandra pored Bore ima babu i dedu sa očeve strane i za njih je vezana, ali joj je jako teško zbog Bore. Svi oni su od malih nogu bili uz nju i odrasla je sa njima, svi oni će biti na venčanju, osim Bore, što najviše poslednjih meseci muči Prijovićku koja ne prestaje da plače – ističe rođak.

Tokom razgovora dotakli smo se teme prosidbe i tada nam je rođak pevačice otkrio da je njen verenik Filip Živojinović sa svojom porodicom posetio rodnu kuću pevačice.

– Svi su sedeli kod njih u dvorištu i veselili se. Bili su Filip, Boba, Brena, Stefan i Viktor sa još brojnim prijateljima. Ali Aleksandri je bilo teško što deda nije tu, te je u jednom trenutku imala želju da ode u dom. Tako je ujutru zajedno sa Filipom otišla u dom i posetila ga ali njegovo zdravstveno stanje je bilo isto i ponovo je nije prepoznao – objašnja izvor.

Kako saznajemo, zbog svega ovoga Aleksandra želi da otkaže svadbu ali je Brena već danima teši i ubeđuje da time ništa neće promeniti.

– Aleksandra ne može da zamisli kako se tog dana, najbitnijeg za nju, neće obresti u zagrljaju dede Bore. Zabrinuta je za njegovo zdravlje i to ništa ne može da promeni. Brena pokušava da joj objasni da je život takav i da ne može da se odrekne lepih stvari zarad nekih nepredviđenih okolnosti koje život nosi. To što bi ona otkazala svadbu neće izlečiti njenog dedu, niti će promeniti bilo šta u njegovom ozdravljenju. Govori joj da će joj život doneti još mnogo teških situacija, ali da mora da nauči da se nosi sa njima. Ipak, Prijovićka je potpuno slomljena, samo razmišlja o tome kako da pomogne dedi iako je sve učinila što je u njenoj moći, a i lekari se trude. Nadam se da će poslušati Brenu jer joj svi isto govore, ne treba ona svoju sreću da odlaže zbog nečega što ne može da promeni – otkriva naš izvor.

Espresso.rs/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)