Home / Vijesti / BiH / MEKTIĆ NA SKUPU “PRAVDA ZA DAVIDA”: “Pozvaćemo članstvo SDS-a ako policija krene na narod, nećemo im dozvoliti da uguše…”

MEKTIĆ NA SKUPU “PRAVDA ZA DAVIDA”: “Pozvaćemo članstvo SDS-a ako policija krene na narod, nećemo im dozvoliti da uguše…”

“SDS će pozvati članstvo da zaštiti narod od ove brutalne vlasti koja želi silom da uguši ovaj pokret i da na taj način spriječi da se rasvijetli ovaj događaj”, kazao je Mektić

Davor Dragičević rekao je večeras kako do dana današnjeg nijedna institucija nije uradila ništa po pitanju istrage o smrti njegovog sina Davida Dragičevića.

“Ja, Davor Dragičević, i Pravda za Davida nećemo otići sa Trga dok ne bude pravda”, kazao je Davidov otac pred oko 500 Banjalučana, koji su se okupili večeras u Banjaluci.

Večerašnjem okupljanju prisustvovali su i Dragan Mektić iz SDS-a i Branislav Borenović iz PDP-a.

Visoki funkcioner Srpske demokratske stranke Dragan Mektić dao je danas podršku Davoru Dragičeviću i grupi “Pravda za Davida” da istraju u traženju istine u vezi smrti dvadesetjednogodišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića.

“Stojimo iza svakog poteza koji povlači Davor Dragičević vezano za čitav ovaj događaj oko smrti njegovog sina. SDS u svakom smislu mu daje podršku i pružiće mu sve svoje resurse na raspolaganje ako policija krene na narod”, kazao je Mektić za BN TV, reagujući na današnje saopštenje MUP RS da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Davora Dragičevića.

“SDS će pozvati članstvo da zaštiti narod od ove brutalne vlasti koja želi silom da uguši ovaj pokret i da na taj način spriječi da se rasvijetli ovaj događaj”, kazao je ministar Mektić.

SlobodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)