Luka Lazukić pobjegao je u Atinu pred prvomajske praznike. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, suprug Nataše Bekvalac, koga ona krivično goni za porodično nasilje, nakon saslušanja u tužilaštvu napustio je Srbiju iako će protiv njega najvjerovatnije uskoro biti podignuta optužnica.

Pjevačicin muž imao je namjeru da se skloni iz Beograda na neko vrijeme, dok se ne stiša bura, pa je motorom otišao u Grčku.

– Njemu nije zabranjeno da napušta zemlju. Međutim, ukoliko se ne bude odazivao na pozive iz tužilaštva i suda, rizikuje da za njim bude raspisana poternica, pa čak i da mu bude određen pritvor. On nema namjeru da se krije i vratiće se. Zna da ga čeka suđenje, kao i borba za starateljstvo nad ćerkom Katjom – otkriva dobro obavješteni izvor i dodaje da je Lazukić na telefonskoj vezi sa advokatima i roditeljima.

– Luka je u toku sa svim dešavanjima jer ga svi izvještavaju. Svima je podjelio zadatke. Drugarica koordinira advokate i njegovu majku Borku Lazukić, koja je Lukin glavni savjetnik za neuropsihijatrijsku i psihološku analizu pjevačice – priča naš izvor.

S druge strane, Natašini advokati iz kancelarije Aleksić danas ili sutra treba da predaju Lukine lične stvari, koje bi trebalo da preuzme njegov drug.

– Nataša je još prije desetak dana izbacila Lukine stvari iz stana. Tada je angažovala transportno preduzeće koje je sve njegovo odnjelo kod njegovih roditelja na Novi Beograd. Oni nisu željeli da prime ništa, pa su stvari vraćene kod Nataše. Ona nije imala kud pa će danas ili sutra njeni advokati sve što mu je ostalo dati njegovom prijatelju, koga je Luka zadužio da ih preuzme – završava naš izvor blizak Lazukiću.

Inače, nakon saslušanja Luka se vratio starom načinu života. On je nedavno kupio opremu za motor u vrijednosti od pola miliona dinara.

Pozvali smo Luku za komentar, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke. Nataša Bekvalac i dalje odbija da javno komentariše skandal koji traje već dvadesetak dana.

Izvor: glossy.espreso.rs

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)