Home / Vijesti / BiH / KRAJIŠNICI NA NOGAMA: Veličanstven skup podrške generalu Dudakoviću i njegovim saborcima

KRAJIŠNICI NA NOGAMA: Veličanstven skup podrške generalu Dudakoviću i njegovim saborcima

Na Gradskom trgu u Bihaću okupilo se više hiljada stanovnika Krajine, ali i drugih dijelova BiH, na skupu podrške generalu Atifu Dudakoviću i njegovim saborcima iz 5. korpusa.

“Uhapšeni su jer nisu dozvoliti da Bihać postane Srebrenica, nego su se časno i pošteno branili i odbranili od četničkog agresora i domaćeg izdajnika i osuđenog ratnog zločinca Fikreta Abdića”, navodi se u proglasu kojim su boračke organizacije pozvale Krajišnike na skup porške u Bihaću.

Skup podrške podržavaju sve boračke organizacije sa područja Unsko-sanskog kantona, kao i institucije vlasti u tom dijelu BiH.

Boračke organizacije su pozvale građane da se okupe i na dostojanstven način pošalju poruku da čvrsto stoje uz generala Dudakovića i njegove saborce.

Izražavaju uvjerenje da će Dudaković dobiti i pravnu bitku, kao što je i mnoge tokom rata kada je bio na čelu 5. korpusa Armije Republike BiH.

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Jedite bijeli luk i ne brinite: Ovako ćete se riješiti neprijatnog zadaha!

Bijeli luk ojačava imunitet, a zbog svojih antibakterijskih, antivirusnih, antigljivičnih, antiparazitskih i antioksidacijskih svojstava držaće …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)