Home / Vijesti / BiH / EDIN DŽEKO I TELEMACH ZAJEDNO!

EDIN DŽEKO I TELEMACH ZAJEDNO!

(Sarajevo, 30.4.2018) Kompanija Telemach i najbolji bh. nogometaš Edin Džeko od danas su ozvaničili saradnju kako na promotivnim kampanjama tako i u društveno-odgovornim projektima. Tokom narednih dvanaest mjeseci Edin Džeko i Telemach će pored vrhunskih telekomunikacijskih usluga promovirati i projekte koji će u fokusu imati dobrobit djece. Na početku ove saradnje, kapiten naše nogometne reprezentacije pojavit će se u glavnoj ulozi promotivnog spota u Telemach kampanji za najbrži internet u Bosni i Hercegovini.

«Saradnja sa Edinom Džekom je strateško opredjeljenje kompanije Telemach da kao domaća kompanija, svoje promotivne ali i društveno-odgovorne aktivnosti poveže sa miljenikom bh. javnosti, čovjekom koji svojim sportskim potezima, ali i onim van terena dokazuje ne samo da je vrhunski sportista nego i uzor novim generacijama», izjavio je Admir Drinić, generalni direktor Telemacha u BiH. Inače, ova kompanija će sve društveno-odgovorne projekte u budućnosti realizirati kroz nedavno osnovanu Fondaciju Telemach.

«Zadovoljstvo mi je što sarađujem sa kompanijom koja pored toga što pruža vrhunske usluge svojim korisnicima ujedno i brine i o onima kojima je u Bosni i Hercegovini pomoć najpotrebnija, a to su prije svih djeca o kojima nikad ne možemo brinuti dovoljno», izjavio je Edin Džeko povodom ove saradnje i dodao da ga raduje da je u Telemachu našao pravog partnera za realizaciju svojih društveno-odgovornih aktivnosti od kojih će prvi takav zajednički projekat biti u vezi sa Roditeljskom kućom u Sarajevu u junu ove godine.

Ulaganja kompanije Telemach su i dalje usmjerena na unapređenje infrastrukturne mreže na narednu generaciju širokopojasnog pristupa internetu, međusobnu povezanost gradova Bosne i Hercegovine i šireg regiona putem optičkih kablova i unapređenje digitalnih TV platformi. Ova ulaganja pružaju neposrednu i značaju korist za državljane BiH u smislu izbora TV sadržaja, brzine interneta i usluga fiksne telefonije, otvaranja novih radnih mjesta i privrednog razvoja i daju podstrek drugim stranim investitorima koji razmatraju ulaganja u ovu zemlju.

 

Bejtovic Communications /Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)