Home / Ličnosti / Ovo je TAČNA CIFRA koju Nataša traži od Luke?! Svi su zaprepašteni – JAVNOST GLEDA U ČUDU

Ovo je TAČNA CIFRA koju Nataša traži od Luke?! Svi su zaprepašteni – JAVNOST GLEDA U ČUDU

Slučaj Nataše Bekvalac i Luke Lazukić potresao je Srbiju kao malo koji do sada, a čak i oni nezainteresovani za lik i djelo pjevačice i IT stručnjaka iz dana u dan prate događanja koja mediji prenose. Svaka izjava je pažljivo propraćena, svaki detalj nije zanemaren.


Prema posljednjim informacijama koje smo dobili iz dobro obaveštenog izvora, Bekvalčeva će tražiti 900.000 dinara za pretrpljeni bol, a osnov je vještačenje iz privatne klinike.

Ovo je prva konkretna informacija o ciframa koja se pojavila, a sigurno da su mnogi iznenađeni možda i neočekivano niskom brojkom. Očekuju se prvi izvještaji sa suđenja, ono što je sigurno jeste da se ne može jednostavno završiti čitava priča, budući da se ogromna halabuka digla.

 

Pjevačici je još na početku zabavljanja s Lazukićem njegova nekadašnja devojka preko sestre Kristine ispričala da je bio veoma grub, kao i da je raskinula s njim jer se jako plašila da će je pretući

Luka Lazukić oko pola dvanaest napustio je Prvi osnovni sud u kojem je dao izjavu na saslušanju povodom optužbi njegove supruge, pop pjevačica Nataše Bekvalac da ju je pretukao, u noći između 13. i 14. marta.

On je u sudu iskaz davao oko sat i po vremena.

Luka Lazukić oko pola dvanaest napustio je Prvi osnovni sud u kojem je dao izjavu na saslušanju povodom optužbi njegove supruge, pop pjevačica Nataše Bekvalac da ju je pretukao, u noći između 13. i 14. marta.

On je u sudu iskaz davao oko sat i po vremena.

Lazukić se tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer je supruzi naneo lake tjelesne povrede. Kako saznajemo, on je u svom iskazu priznao da je između njega i Nataše došlo do sukoba u noći između 13. i 14. aprila, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Lazukić je rekao da je ona njega prva napala u njenom stanu na Dedinju, u noći između 13. i 14. aprila!

Nataši Bekvalac, još dok se zabavljala s Lukom Lazukićem, navodno su sa svih strana stizala upozorenja da ga se kloni jer psihički maltretira žene. Ona je toliko bila zaljubljena da je sve te priče odbacila i udala se za njega. Sada, nakon što je podigla krivičnu prijavu protiv Lazukića za porodično nasilje, duboko se kaje što ih nije slušala.

Jedna od onih koji su pokušali da pjevačici otvore oči bila je i devojka s kojom je njen suprug, od koga se razvodi nakon sedam mjeseci braka, bio u vezi prije dvije godine.

Po priči izvora, Lazukić je pred tužiocem rekao da ga je Nataša “izudarala po glavi”, a da ju je on samo gurnuo. Kada su u pitanju povrede koje je Bekvalčeva imala, Lazukić je tužiocu rekao da “povrede koje je “kao” zadobila od njega nije imala u trenutku kada je on izašao iz kuće”.

Lazukić je na saslušanju rekao ono što je, mahom, već ispričao u medijima kojima je davao izjave.

Međutim, ono što je bilo upečatljivo jeste to da je Luka sve vrijeme bio smiren, te da ni u jednom momentu nije povisio ton.

Lazukić se tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer je supruzi naneo lake tjelesne povrede.

 

Kroner/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)