Home / Vijesti / Regija / NOVA DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Avion prinudno sleteo – PUTNIKU NIJE BILO SPASA!

NOVA DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Avion prinudno sleteo – PUTNIKU NIJE BILO SPASA!

Avion erbas A320 kompanije Turkiš erlajns, koji je saobraćao na relaciji Frankfurt – Istanbul, vanredno je danas sleteo na aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu zbog putnika kojem je pozlilo, saopštio je aerodrom

 I u Hitnoj pomoć su rekli da su primili poziv u 10.45 zbog putnika koji je imao bol u gradima i otežano disanje, da je aerodromska lekarska pomoć obavila reanimaciju, ali da je Hitna pomoć samo mogla da konstatuje smrt.

Na aerodromu kažu da avion još nije poleteo.

Avion Turkiš erlajnsa je danas u 10.56 časova sleteo na beogradski aerodrom i to je tokom vikenda bilo treće vanredno sletanje aviona na aerodrom “Nikola Tesla”.

Kako je prethodno saopštio aerodrom, ekipa Hitne pomoći je intervenisala, a 120 putnika u avionu čeka nastavak putovanja.

Sve dežurne ekipe beogradskog aerodroma reagovale su pravovremeno i u skladu sa predviđenim procedurama.

Profesionalna i brza reakcija aerodromskih ekipa razlog je sve češćeg izbora beogradskog aerodroma za prinudno sletanje, navedeno je u saopštenju.

U subotu je avion tipa boing 737-783 skandinavske avio kompanije SAS na liniji Stavanger- Hanija prinudno sleteo na aerodrom Nikola Tesla, u 8.42 sata, zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska pomoć, a prethodno je u u 6.36 sati sleteo avion tipa erbas A350-900 kompanije Thai Ervejz, koji je saobraćao na relaciji Bangkonk -Milano zbog toga što je jednom putniku pozlilo.

Informer/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)