Home / Ličnosti / UZNEMIRUJUĆA SLIČNOST: Haljina Kate Middleton postala predmet sprdnje (FOTO)

UZNEMIRUJUĆA SLIČNOST: Haljina Kate Middleton postala predmet sprdnje (FOTO)

Crvena haljina s bijelom kragnom koja podsjeća na miljeić, a koju je Kate Middleton nosila prije nekoliko dana pri izlasku iz porodilišta postala je viralni hit; neko se sjetio da Kateina kreacija koju potpisuje dizajnerica Jenny Peckham neodoljivo podsjeća na haljinu koju je glumica Mia Farrow nosila u kultnom hororcu „Rosemaryna beba“

Za prvo pojavljivanje u javnosti, sedam sati nakon poroda trećeg djeteta, sina Louisa Arthura CharlesaKate Middleton je po treći put odabrala haljinu s potpisom britanske dizajnerice Jenny Packham.

Riječ je o konzervativnoj i prilično staromodnoj crvenoj haljini s bijelom čipkastom kragnicom, koja je neke podsjetila na haljinu kakvu je nosila princeza Diana nakon rođenja princa Harryja 1983. godine.

No, usporedbe nisu tu prestale, jer je neko primijetio nevjerovatnu sličnost Kateine haljine sa onom kakvu je Mia Farrow nosila u hororu iz 1968. „Rosemaryna beba“.

Korisnici društvenih mreža zaključili su da se vojvotkinjina omiljena dizajnerica nadahnula filmskom haljinom, a sličnost je prilično uznemirujuća, pogotovo kad se zna radnja filma.

Naime, glavni lik u filmu Rosemary Woodhouse, koju je utjelovila Mia Farrow, nosi Sotonino dijete. Ovo nije prvi put da se povezuju omiljenu britansku vojvotkinju i kultni hororac.

 

(SB/Tportal/Poslovnidnevnik.ba)

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)