Home / Ličnosti / NEOBJAVLJENI DETALJI: NATAŠA ODLUČILA DA SLUŽBI ZA SOCIJALNI RAD OTKRIJE SVE DETALJE, A NEKI OD NJIH SU I OVI!

NEOBJAVLJENI DETALJI: NATAŠA ODLUČILA DA SLUŽBI ZA SOCIJALNI RAD OTKRIJE SVE DETALJE, A NEKI OD NJIH SU I OVI!

Nataša Bekvalac je emotivno skrhana nakon susreta s Lukom Lazukićem i ne može da vjeruje kako je uspio da joj se zgadi i da na njega gleda kao na nepoznatu osobu, dok on drugovima prepričava detalje iz suda i hvali se da se „dobro držao” tokom saslušanja.

Prema našim saznanjima, ona i nekoliko dana posle odlaska pred tužioca ne može da se smiri.

– Nataša se odmah posle davanja izjave vratila u Novi Sad, gdje sa ćerkom boravi kod svojih roditelja. Stalno u glavi vraća scenario noći u kojoj je pretučena i saslusanja, kao i pitanja koja su joj postavljali Lukini advokati. Govori prijateljima da ne može da vjeruje da na njega gleda kao na stranca, a ne na čovjeka kojeg je do juče voljela.

S druge strane, Lazukićev prijatelj koji je želio da ostane anoniman ističe da se Luka “dobro drži”, šta god to u ovom slučaju značilo.

– Ne priča mnogo o svemu što se dogodilo, ali je rekao da su njegovi advokati zadovoljni kako je postupio – da je uspio da ostane hladan i da misli da je ubjedio tužioca u svoju stranu priče. On je inače nastavio da izlazi i živi kao i dok je bio sa Natašom. Ne može se vidjeti da ga je ovo uznemirilo, priča o nekim drugim stvarima kao da se to nije ni dogodilo. Rekao je samo da je tražio da mu Socijalna služba obezbjedi viđenje sa ćerkom.

Nataša poručila: Dokazaću sve njegove prevare

Kako saznajemo, Nataša je toliko bjesna zbog svega što se dogodilo i zbog svih priča koje tek sada sluša, a koje joj prijatelji nisu pričali, te je rješena u sudskom postupku da otkrije sve njegove prevare, kako one koje se tiču toga da ju je varao sa drugim ženama, tako i finansijske malverzacije kojima je sklon.

– Služba za socijalni rad će svakako ispitati oboje supružnika kako bi utvrdili da li je i ranije tokom bračnog odnosa bilo bilo koje vrste zlostavljanja. Nataša je odlučila da iznese sve što se događalo od prvog dana njihovog zajedničkog života, sve sumnje i poruke koje je imala, a u kojima se on dopisivao sa drugim ženama. Ona će otkriti i njegove namjere da je ostavi bez ičega, plan koji tek sada shvata da je skovao mnogo ranije u namjeri da njen stan i salaš prevede na svoje ime. To bi moglo da proširi optužnicu – kaže naš izvor blizak Nataši.

Izvor: pulsonline.rs

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)