Home / Ličnosti / ŠEŠELJ UPUTIO STRAHOVITE PRIJETNJE POZNATOJ NOVINARKI: “Nacrtala mi je metu na čelu, lično ću je…”

ŠEŠELJ UPUTIO STRAHOVITE PRIJETNJE POZNATOJ NOVINARKI: “Nacrtala mi je metu na čelu, lično ću je…”

Olivera Kovačević u emisiji “Da, možda, ne” na RTS-u objavila je fotografiju Šešelja sa precrtanom glavom i složila se da njegovi govori u Skupštini podstiču na ubijanje žena!?! Šef SRS najavljuje osvetu.

Lider SRS Vojislav Šešelj poručio je juče urednici Zabavnog programa RTS Oliveri Kovačević, da će je kad-tad lično kazniti jer je na Javnom servisu, kako tvrdi, pozvala na njegovu likvidaciju!

Kovačevićeva je prethodno u svojoj autorskoj emisiji ‘Da, možda, ne’ na nacionalnoj televiziji emitovala niz foto-montaža sa precrtanim Šešeljevim likom?!

seselj

 

 

 

 

 

 

 

Tema emisije bila je, inače, eskalacija nasilja i zločina nad ženama, a gost je bio Dragoljub Bekvalac, otac Nataše Bekvalac, što je Kovačevićeva iskoristila da optuži Šešelja da svojim govorima podstiče na porodično nasilje!?

Olivera je rekla da smatra da je ‘skupštinsko nasilje’ isto kao i nasilje u porodicama sa smrtnim ishodom, a da Šešeljevi govori koji su upućeni poslanici Aleksandri Jerkov podstiču ubistva žena?!?

Lider radikala za Informer kaže da Kovačevićeva nije neko ko je podoban da priča o nasilju nad ženama, a pogotovo ne da poistovećuje njegove govore sa ubistvima.

 

 Olivera Kovačević je jedna notorna profuknjača. Ona dozvoljava sebi ono što normalnim ljudima ne pada na pamet da rade. Snosiće odgovornost kad-tad. Kazniću je ja, i to lično… Mada, kad malo bolje razmislim, čini mi se da je ona tajno zaljubljena u mene i da je ovo samo način na koji želi da privuče moju pažnju… – naglašava Šešelj.

Predsjednik UNS Vladimir Radomirović ističe da nije gledao emisiju, ali smatra da je posao novinara da kritikuju pozive na nasilje.

– Sloboda govora zajamčena je i Šešelju i Kovačevićevoj. Poznajući njen rad, siguran sam da nije prekršila etički kodeks novinara. Takođe, posao novinara jeste da kritikuju pozive na nasilje, naročito ako dolaze od političara – smatra Radomirović.

SB/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)