Home / Ličnosti / ŽIVI U ZLATU: NAZIVAJU JE NAJVEĆOM KATASTROFOM ESTETSKE HIRURGIJE, A DETALJI NJENOG VELELEPNOG DOMA OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA!

ŽIVI U ZLATU: NAZIVAJU JE NAJVEĆOM KATASTROFOM ESTETSKE HIRURGIJE, A DETALJI NJENOG VELELEPNOG DOMA OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA!

Iako je na čelu jednog od najprestižnijih modnih brendova na svetu, ime Donatele Versaće se u poslednjoj deceniji najčešće vezuje za estetske operacije koje je, paradoksalno, nisu učinile estetski lepšom nego su njenu prirodnu lepotu, po kojoj je bila čuvena krajem prošlog veka, bacile u drugi plan, te je neretko prati nimalo laskava titula “najveće katastrofe estetske hirurgije”.

Međutim, 62-godišnja dizajnerka ne haje mnogo za ove priče i ističe kako je njen ideal lepote naprosto drugačiji od ustaljenog, a to se može primeniti i na njen velelepni dom u Milanu.

Donatela Versaće
DONATELA VERSAĆE • CNN 

Donatela je otvorila vrata svog doma u CNN-ovom specijalu, tako da je javnost mogla da se uveri u to da kontroverzna modna ikona praktično živi u “Versaćeu” jer prepoznatljive motive ovog brenda možemo videti u svakom detalju njene vile, počevši od posteljine pa sve do vaza u kojima drži cvijeće.

versace

 

 

 

 

 

 

versace2

 

 

 

 

 

 

 

sluša muziku,

donatelaJPG

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)