Home / Ličnosti / “Imaš SAV NOVAC ovog svijeta, a dozvolila si sebi da IMAŠ GLJIVICE na nogama!” Beskrajno je SEKSI, ali OVAJ PRIZOR na njenim noktima teško se vari
kim

“Imaš SAV NOVAC ovog svijeta, a dozvolila si sebi da IMAŠ GLJIVICE na nogama!” Beskrajno je SEKSI, ali OVAJ PRIZOR na njenim noktima teško se vari

Kim Kardašijan posljednjih dana preplavila je svoje profile na društvenim mrežama fotografijama sa egzotičnog putovanja, a samim tim i onim na kojima pozira samo u kupaćem kostimu i ističe svoje golišavo tijelo.

Na jednoj u nizu objava, Kim je poželjela da se pohvali izvajanim oblinama, ističući da je za isto morala pošteno da se namuči i potrudi.

Ona se zahvalila i svom treneru, ali pažnja njenih fanova ovog puta bila je usmerena na nešto drugo – nožne prste, tačnije mali nokat na desnom stopalu..

Veliki broj pratilaca rijaliti zvezde se zgrozio nad ovim prizorom, a dobila je i apele da poseti pedikira, jer joj je nokat “nenormalno žut i dugačak”.

“Mislio sam da haluciniram”, “Od ovoga može da se dobije srčani udar”, “Imaš sve pare ovog sveta, a ne ideš kod pedikira”, “Leči te gljivice na noktima”, “Volimo te, ali pogledaj sebi mali prst” samo su neki od komentara užasnutih fanova.

Ipak, u odbranu starlete, treba istaći da ima žuti lak za nokte, te da to nije njena prirodna boja nokta, kako su mnogi pomislili zbog loše rezolucije fotografije. No da treba da rade makazice – treba…

zenablic/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

omega3 -660x388

NIJE SVE ONAKO KAKO SMO MISLILI! Riblje ulje i omega 3 kiseline uopšte ne štite srce?

Zahvaljujući velikom svetskom istraživanju naučnici su pronašli da suplementi od ribe, koji se smatraju veoma …

Loading...