Home / After Work / TOPCAR PREDSTAVLJA LJUBIČASTI MERCEDES AMG GLE 63 S INFERNO

TOPCAR PREDSTAVLJA LJUBIČASTI MERCEDES AMG GLE 63 S INFERNO

Mercedes kompanija jednostavno ima izražen osećaj za stil, te je svaki njihov potez rezultat pažljivo promišljene akcije, koja nam kao svoj plod daje funkcionalno remek delo u kome možemo uživati.

Ipak, verovali ili ne, neki ljudi fabrički Mercedes AMG GLE 63 S smatraju nekako blagim, kada se govori o njegovoj estetici i izgledu. Njih možemo uputiti prema kompaniji TopCar Design, čiji tim se bavi kreiranjem još boljih remek dela od postojećih stvari. Verujemo da će svako pronaći savršenu dozu odvažnosti, individualnosti i ekstremnosti u njihovim radovima.

Među body kitovima koje je obezbedio ruski tjuner, našao se Inferno, specijalno konstruisan za Mercedes GLE i GLE kupe modele, kao i za GLC kupe takođe. Body kit se obično sastoji od novih prednjih i zadnjih branika, redizajnirane blatobrane, nove stranice, prilagođenu rešetku i točkove, karbonsku haubu i karbonski zadnji difuzor.

U ovom slučaju, TopCar je smestio čuveni Mercedes na točkove od 22 inča i pozajmio je nijansu Violet od Porsche brenda, pre nego što je istu temu preneo i u enterijer vozačke kabine. Tu ćete naići na sedišta u stilu S klase, pretapacirana Napa kožom, uz izobilje detalja od karbona.

Ne preterujemo kada kažemo da postoji izobilje karbona, jer ga možete videti na volanu, centralnoj konzoli, panelima vrata, kontrolnoj table, kao i iza i ispod prednjih sedišta. Celu ovu priču finiširaju kontrastni šavovi.

Iako ne znamo koliko zapravo ovaj automobil košta, procenićemo sumu otprilike, jer je veoma slični GLE 63 S sa Inferno kompletom prodat po ceni od 13.950.000 rublji prošle godine, odnosno za oko 245.000 dolara. To svakako jeste znatno veća cifra od one koja je potrebna za kupovinu fabričkog GLE 63 S modela, koji košta nešto manje od 110.000 dolara.

Kroner/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)