Home / After Work / Spavala je sa preko 100 muškaraca, a sada je otvorila svoj foto album i pokazala kako izgleda život kada ti ljubavnici sve plaćaju

Spavala je sa preko 100 muškaraca, a sada je otvorila svoj foto album i pokazala kako izgleda život kada ti ljubavnici sve plaćaju

Bogata udovica otkrila je kako žonglira s trojicom oženjenih muškaraca .Gweneth Lee iz Chelseaja, London, kaže kako ima afere s međunarodnim zlatarom, visokopozicioniranim brokerom i moćnim bankarom u isto vrijeme – i tvrdi da nevjerni muževi troše više na poklon za svoju ljubavnicu nego za suprugu.

2018-04-19_18.05.31

 

U 10 godina 100 muškaraca

Svoje je ljubavnike Gweneth upoznala na internetskoj stranici za vjenčane ljude IllicitEncounters.com, nakon što se ondje učlanila kad joj suprug umro od raka. Stranica je to koja okuplja dobrostojeće klijente, koji zarađuju barem dvostruko više od prosjeka. Gweneth tvrdi da je u deset godina spavala sa 100 oženjenih muškaraca koje je upoznala upravo na toj stranici, prenosi Daily Mail.

Četrdesetsedmogodišnja udovica kaže da ne osjeća krivnju jer bi bez toga mnogo brakova propalo, a smatra da se s prevarom mnogo lakše nositi nego s razvodom.

IMG_20180419_180735

 

“Mnogo me ljudi osuđuje zbog ovog što radim, ali ne kajem se jer iskreno vjerujem da sam pomogla mnogim parovima da ostanu zajedno. Mnogo je brakova u krizi, osobito kod sredovječnih parova s djecom. Kad ste u braku 15 godina, teško je održati strast jer usklađivanje poslovnih obaveza i odgoja djece donosi veliki stres. Kod žena tada može nestati želja za seksom, a muškarcima to fali”, kaže ona za Daily Mail.

Gweneth smatra da je ona za te ljude idealno rješenje jer im pruža seks i zabavu, a nema opasnosti da će im uništiti brak.

“Ja se želim zabavljati, kao i oni. Mnoge žene znaju da im muževi spavaju sa mnom, ali se prave da ne znaju jer vide da to dobro utječe na brak. Seks s nekim novim može osvježiti vezu. Pa i mnoge žene imaju afere, to funkcionira na obje strane”, tvrdi Gweneth.

Nedavno se pohvalila da je putovala na egzotična mesta, a da su sve troškove pokrili njeni bogati ljubavnici. Na njena putovanja potrošili su preko 100.000 dolara, što je mala suma za njene ljubavnike od kojih su neki zlatari, brokeri na berzi i direktori firmi.

Ove godine rekla je da očekuje još jedno veoma zabavno leto jer njeni muškarci plaćaju gde god da ona ubode prstom na globusu.

– Uspela sam da proputujem 50.000 milja sa mojim ljubavnicima. Učlanila sam se u Mile High Club sa jednim od mojih redovnih ljubavnika na privatnom letu. Većinu vremena putujem sama i sastajem se sa njima u hotelima jer me oni drže u tajnosti i sastaju se sa mnom kada su na poslovnim putovanjima, rekla je ona.

Jedan od ljubavnika platio joj je da dođe i pridruži mu se dok je bio na odmoru sa porodicom. Morala je da odsedne u hotelu akko bi se sastali u tajnosti, piše dailymail.co.uk.

2018-04-19_18.06.50

Računala sam: na moja dosadašnja putovanja potrošila bih 100.000 dolara, ali me nisu zapravo koštala ni centa. Sledećeg meseca idem u Marbelju sa bogatim industrijalcem, a onda u Hrvatsku sa prelepim oženjenim muškarcem koji ima klubove koji se bave zdravljem, objasnila je.

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

Izrael svojim državljanima ;odmah napustite Tursku !!

IZRAELSKO Vijeće za nacionalnu sigurnost izdalo je upozorenje svojim građanima da ne putuju u Tursku …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)