Home / Ličnosti / Bolesni detalji priče koja je šokirala svijet: Pitali Fritzla zašto je zatočio kćer i napravio joj sedmero djece, evo što je rekao

Bolesni detalji priče koja je šokirala svijet: Pitali Fritzla zašto je zatočio kćer i napravio joj sedmero djece, evo što je rekao

Danas, desetljeće nakon otkrića njegove mračne seksualne tamnice u Amstettenu, Fritzl služi kaznu doživotnog zatvora zbog silovanja i držanja kćeri u zatočeništvu, u zvučno izoliranoj podrumskoj prostoriji gdje ju je tijekom godina silovao oko tri tisuće puta
Na današnji dan prije deset godina, 19. travnja 2008., svijet je doznao za jezivu priču o monstruoznom ocu, Austrijancu Josefu Fritzlu, koji je čak 24 godine držao svoju kćer Elisabeth zatočenu u podrumu obiteljske kuće godinama je, iz dana u dan, zlostavljajući i silujući. S njom je imao čak sedmero djece.

Klupko ove jezive priče počelo se odmotavati kada se razboljela najstarija kći iz incestuozne veze Fritzla i njegove kćeri Elisabeth. On je popustio preklinjanju svoje kćeri da dijete odvede u bolnicu. Tog dana, prije deset godina, Elisabeth Fritzl, u dobi od 24 godine, prvi put je nakon 24 godine izašla u vanjski svijet. Liječnici su tada, s obzirom na loše zdravstveno stanje djeteta, posumnjali da nešto u toj priči ne štima i prijavili to policiji nakon čega je razotkriven monsturozni Fritzlov čin.

Prebačen na psihijatrijski odjel zatvora
Danas, desetljeće nakon otkrića njegove mračne seksualne tamnice u Amstettenu, Fritzl služi kaznu doživotnog zatvora zbog silovanja i držanja kćeri u zatočeništvu, u zvučno izoliranoj podrumskoj prostoriji gdje ju je tijekom godina silovao oko tri tisuće puta, piše britanski Mirror.

Fritzl je u zatvoru najprije radio kao zatvorski knjižničar. No, u dobi od 83 godine, lošeg je zdravlja i pokazuje rane znakove demencije zbog čega je smješten na psihijatrijski odjel najčuvanijeg austrijskog zatvora Krems-Stein. Njegova kći Elisabeth u tih posljednjih deset godina nije imala nikakvih kontakata s ocem. Ona danas živi pod drugim imenom na tajnoj adresi negdje u Austriji, skupa sa svojih sedmero djece koje je rodila iz prisilne incestuozne veze s ocem.

Platio promjenu prezimena u Mayrhoff
Fritzl je tijekom suđenja i uoči presude u ožujku 2009. godine kazao kako je sve to činio u dobroj namjeri želeći zaštititi svoju kćer. U zatvoru je bio iznimno nepopularan među ostalim zatvorenicima, zbog čega je boravio u samici pod stalnom prismotrom stražara. U ožujku 2016. Fritzla su zatvorenici namamili u zamku i izudarali ga pri čemu je izgubio nekoliko zubiju. Nedavno je platio 545 eura kako bi se njegovo prezime promijenilo u Mayrhoff, piše Mirror.

Fritzlovu zloglasnu kuću u Amstettenu kupio je jedan bračni par za samo 160 tisuća eura. Obnovili su je i ondje iznajmljuju sobe. Jedino je podrum u kojemu je Fritzl držao zatočenu kćer po nalogu policije zazidan kako bi se izbjegla mogućnost da postane svojevrsno okupljalište raznih perverznjaka.

Fritzl_3-28-640x395

 

Kuću u kojoj je počinjen incestuozan zločin koji je šokirao svijet, ona u kojoj je Josef Fritzl zatvorio svoju kćer u podrum gdje ju je držao pune 24 godine, prodana je za 160.000 eura, odnosno 1,2 milijuna kuna i to ni manje ni više već ženi koja vodi lokalni striptiz klub.
Pozivajući se na lokalne medije, Daily Mail piše kako je čovjek po imenu Herbert Houska kazao da je njegova supruga Ingrid, zajedno s poslovnim partnerima, kupila zgradu u Amstettenu na sjeveru Austrije. Navodno kuću planiraju obnoviti te je pretvoriti u stambenu zgradu. List piše kako gospodin Houska sa suprugom vodi Bar Josefine, lokalcima prepoznatljivi striptiz klub.

Kroner/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)