Home / Vijesti / BiH / Žena u svađi ubila supruga nožem

Žena u svađi ubila supruga nožem

Deset minuta poslije ponoći Druga policijska uprava dobila je dojavu da je došlo do povrede jedne osobe oštrim predmetom.

Hitna pomoć je došla na mjesto događaja prije policijske intervencije, a muškarac je potom prevezen u Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš” gdje je podlegao povredama nanesenim na lijevoj strani grudnog koša.

“Na mjestu događaja je zatečena i njegova supruga M. D. rođena 1962. godine, iz Sarajeva, koja je policijskim službenicima izjavila da je došlo do verbalnog sukoba sa suprugom te fizičkog naguravanja usljed kojeg je došlo do nanošenja povreda oštrim predmetom”, stoji u saopćenju MUP-a Kantona Sarajevo.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je izašao na mjesto događaja i rukovodio uviđajnim radnjama, zajedno sa policijskim službenicima Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i vještakom sudske medicine.

Policija je naknadno uhapsila M. D. zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo ubistva.

Ona je nakon kriminalističke obrade predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju opisanog krivičnog djela.

Klix.ba/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)