Home / After Work / LifeStyle / NAJSKUPLJA SVADBA: Za ovu svadbu dali su nekoliko desetina hiljada eura iz samo jednog razloga!

NAJSKUPLJA SVADBA: Za ovu svadbu dali su nekoliko desetina hiljada eura iz samo jednog razloga!

Svadba koja se desila u Slovačkoj oduševila je bukvalno ljudi u cijelom svijetu i sigurno će se o njoj dugo pričati.

Teško je zaboraviti ovako nešto, što je organizovano da se slavi puna tri dana. Mnoge mlade bi poželjele da imaju ovakvo vjenčanje, odnosno vjenčanje iz snova.

Na svadbu su pozvani mnogi, veliki broj prijatelja, ali i rodbine. Međutim, to nije jedini razlog zbog kojeg će se ova svadba dugo vremena pamtiti i o kojoj će se pričati, piše “5do12“…

Postoji veliki broj video snimaka koji su objavljeni, a na kojim možemo vidjeti kako je sve to izgledalo.

Cijeli svijet je imao priliku da pogleda sve te video snimke i da uživa u njima, tako da oni broje i po nekoliko miliona pregleda.

Ovaj mladi par je postao mnogo popularan, a kako i ne bi kada su za svadbu morali izdvojiti i nekoliko hiljada eura.

Naime, radi se o cifri od 40.000 eura, koju su slavili tri dana.

Mlada je imala krunicu na glavi koja je napavljena od čistog zlata, a samu nju su morali da plate oko 3.000 eura.

Najviše su zaradili muzičari koji su tokom cijele svadbe svirali i pjevali! Za jednu pjesmu bili su plaćeni i po 500 eura.

Kada se samo spomene svadba , tada se prdpostavlja da je to veseo čin sklapanja braka dvoje mladih.Ali svadbe pored veselja za sve koji se tu nađu ponekad znaju biti jako specifične ali i neobične.Jedna neobična svadba će ostati upamćena dugo vremena i malo ko će je zaboraviti a održana je u Slovačkoj.

Svadba je  trajala cijela tri dana i tom prilikom je na svadbi ugošćeno mnogo prijatelja, rodbine i komšija.Ali i vrijeme trajanja i broj gostiju nisu toliko interesantni koliko je nešto drugo specifično za ovu svadbu.Snimak svadbe je obišao svijet a da je specifična jeste …Svadba o kojoj se priča je koštala četrdeset hiljada eura .Slavlje je trajalo tri dana i noći i nije bilo nikom lako izdržati sve to.Kruncu ove mlade koju je nosila platili su tri hiljade eura.

Kronervijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Pacijenti u FBiH zabrinuti zbog nestašice citostatika

S nestašicom citostatika i pratećih lijekova za lakše podnošenje hemoteraopija, onkološki pacijenti u BiH suočavaju …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)