Home / Vijesti / BiH / POGLEDAJTE DETALJE PUCNJAVE U SARAJEVU: Nožem napali vozača jer im je trubio, on uzvratio pucnjavom?
64484FDC-EA52-412B-8BBD-A2410755ED08

POGLEDAJTE DETALJE PUCNJAVE U SARAJEVU: Nožem napali vozača jer im je trubio, on uzvratio pucnjavom?

Zasad nepoznati mladić i djevojka napali su uposlenika zaštitarske agencije Coin Security, na šta im je on uzvratio tako što je pucao iz vatrenog oružja, tvrde mještani sarajevskog naselja Saraj Polje u kojem je danas došlo do pucnjave.

Kako saznajemo na mjestu događaja, par je navodno “izletio na cestu” pred vozilo zaštitarske agencije, na šta im je, kako tvrde očevici, zaštitar počeo trubiti.

– Ljudi pričaju kako su ga oni onda napali nožem, te je čovjek, valjda kako bi se odbranio, pucao. Ne znam im imena, to su ovi “lokalni klošari” – kazao nam je jedan od mještana Saraj Polja.

Zvaničnih informacija o slučaju još nema, a iz MUP-a Kantona Sarajevo kazali su nam kako je policija na terenu, te da će više o tome šta se tačno dogodilo i da li su nekoga priveli, saopćiti naknadno.

Kontaktirali smo i agenciju Coin Security, čiji je zaštitar učestvovao u incidentu, ali oni nisu željeli komentirati slučaj.

Građani su nakon ovog incidenta uznemireni, pogotovo zbog toga što se sve dogodilo “u po bijela dana”.

Povrijeđenih osoba u pucnjavi nije bilo, a do završetka policijskog uviđaja saobraćaj je na cesti od Nedžarića prema Dobrinji, bio obustavljen.

D2AC2980-A07F-479A-9694-54942ACE2703 3CE8A8A4-94C4-4B36-92AB-228E1B869BC6

Zasad nepoznati mladić i djevojka napali su uposlenika zaštitarske agencije Coin Security, na šta im je on uzvratio tako što je pucao iz vatrenog oružja, tvrde mještani sarajevskog naselja Saraj Polje u kojem je danas došlo do pucnjave. Kako saznajemo na mjestu događaja, par je navodno “izletio na cestu” pred vozilo zaštitarske agencije, na šta im je, kako tvrde očevici, zaštitar počeo trubiti.

Faktor.ba/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

ronaldo-greece

Ronaldo ostavio Grcima sumanut bakšiš – uz zahtjev koji pokazuje kakav je čovjek zaista

Portugalski fudbaler i odnedavno novi član torinskog Juventusa je rođen da pomjera granice, kako na …

Loading...