Home / Nekategorisano / UŠLA JE NAKON SAHRANE U “LADU”, A ONDA SILOVANA DA JOJ SE UTROBA “RASPALA”: Silovatelj koristio…

UŠLA JE NAKON SAHRANE U “LADU”, A ONDA SILOVANA DA JOJ SE UTROBA “RASPALA”: Silovatelj koristio…

41-godišnja Sveltana Sapogova umrla je nakon što je silovana dizalicom za auto, koja je raširena u njenoj utrobi. Povrede su bile stravične!

Policija je lišila slobode 19-godišnjeg Danila Češka, kojeg sumnjiči za ovaj zločin. On je stradaloj ženi ponudio prevoz nakon sahrane jednog zajedničkog poznanika.

Slučaj se dogodio u južnom dijelu Ruske Federacije, u Krasnoarmejskom rejonu Saratovske oblasti.

Dogodilo se to 31. januara, a njeno tijelo pronađeno je u zadnjem dijelu automobila «ВАЗ-2107» (kod nas poznatijem kao Lada).

Policiju je obavijestio prolaznik, a nakon što je Hitna pomoć došla na lice mjesta prevezli su gospođu Sapogovu u regionalnu bolnicu, no gubitak krvi (navodno oko 3 litre) je bio prevelik i uprkos svim naporima medicinskog osoblja ona je preminula dan kasnije.

Prijateljica žrtve po imenu Nadežda izjavila je da je okrvavljena dizalica za auto pronađena na zadnjem sjedištu «Lade», pored Svetlane.

Češko je uhvaćen i u policiji je priznao šta se desilo. Stradala ima dvoje djece, djevojčicu (13) i dječaka (11).

41-godišnja Sveltana Sapogova umrla je nakon što je silovana dizalicom za auto, koja je raširena u njenoj utrobi. Povrede su bile stravične!

Policija je lišCik/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

Pravda za Davida pored uhapšenih roditelja Davora i Suzane, uhapšeni Borenović,Stanivuković i Šukalo.Sa Trga se ukljanja cvijeće i svijeće.

Komunalna policija uklanja cvijeće i svijeće sa Trga Krajine. Komunalci unose simbole mirnog protesta u …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)