Home / Nekategorisano / ĐOKOVIĆEV NOVI POČETAK Pronašao je trenera koji ga može vratiti na vrh

ĐOKOVIĆEV NOVI POČETAK Pronašao je trenera koji ga može vratiti na vrh

SRPSKI tenisač Novak Đoković nedavno je raskinuo suradnje s Andreom Agassijem te Radekom Štepanekom, dvojicom dosadašnjih članova trenerskog stožera.
U medijskim istupima i Radek Štepanek i Andre Agassi apostrofirali su kako je uzrok rascjepa ležao u razilasku gledišta i oprečnim mišljenjima o trenažnim modelima.
Prema posljednjim informacijama pojedinih srpskih medija, Novak Đoković trenutačno u Marbelli trenira s Marianom Vajdom te se priprema za predstojeće zemljane turnire. Već bi sljedećeg tjedna trebao započeti nastupati u Monte Carlu koji započinje 14., a završava 22. travnja.
Marian Vajda i Novak Đoković jedanaest su godina usko surađivali. Upravo pod vodstvom nekadašnjeg slovačkog tenisača, Novak Đoković ispisao je povijest srpskog te svjetskog tenisa.
Nakon 67 šampionskih titula, među kojima je i 12 Grand Slamova, suradnja je neočekivano raskinuta. Početkom svibnja protekle godine Novak Đoković raspustio je kompletni stručni štab koji su činili trener Marian Vajda, kondicijski trener Gebhard Gritsch te fizioterapeut Miljan Amanović.
Obnova suradnje još nije službeno priopćena, kao ni informacija je li Marian Vajda tek kratkoročno ili dugoročno rješenje glede trenerske funkcije u stručnom stožeru Novaka Đokovića.

 

Komentari

komentari

Check Also

RACIJA U NJEMAČKOJ -UHVAĆENI NEPRIJAVLJENI RADNICI IZ BIH I SRBIJE

Nakon opsežne akcije krajem ožujka, kada su pripadnici njemačke Carine otkrili 22 radnika iz BiH …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)