Home / Ličnosti / Tukao me, a ja sam čekala da se promijeni – potresena bivša djevojka od sportske zvijezde

Tukao me, a ja sam čekala da se promijeni – potresena bivša djevojka od sportske zvijezde

Ja sam dvije godine bila u vezi sa sportašem koji nije znao kako da se nosi sa svojim neuspjesima. Kada se sjetim svega toga, onda se počnem čuditi sama sebi i svojim rekacijama, govori Collen Crowley, bivša djevojka od Johnnyja Manzila.

Nakon što je policija zaustavila svoje auto pokraj njegovog koji je bio parkiran uz autoput, ona je tada osjetila potrebu da zaštiti svoga momka s kojim je bila u vezi. Collen je imala 23 godine, a prvo je rekla da ju je Johny par puta udario.

Uhvatio ju je za kosu i udarao joj glavu od staklo, kako je zapisano. Onda je poslije par minuta proradio njen zaštitnički instikt koji je rekao da mora nešto napraviti kako bi ga izvukla iz nevolje.

Ona je rekla da ne želi da podiže nikakvu prijavu protiv njega, a problemi koje on ima su i dan danas poznati. Crowley kaže kako je njen momak promjenio ponašanje nakon što je izgubio status prvotimca u svojoj ekipi.

Sjećam se kako je tada bio potišten, stalno mi govori kako je mnogo truda bilo uloženo kako bi on bio pravi sportaš i da je sve bilo savršeno, sve dok nije bio izbačen bez da su mu dali neko objašnjenje.

Nakon što se takvo nešto desi, onda se svi pitaju zbog čega se trude. On je već pred sobom imao svijetlu budućnost je bio među najboljim mlađim igračima u toj ligi te je potpisao ugovor na četiri godine koji je bio vrijedan 8 miliona.

On je bio i savršne student, a niko nije niti pomislio kakav je on ustvari, sve dok se nije saznala grozna istina o njemu. On je stalno negdje hodao i počeo je da se drogira i pije te odlazi na programe rehabilitacije.

Manziel je partijao posvuda, počeo se drogirati i piti, pa odlaziti na rehabilitacijske programe, a uskoro se saznalo i za njegovu nasilničku karakternu crtu. Crowley kaže da je kod kuće redovito pio Xanax i šmrkao kokain.

Sve to počelo je polagano voditi u propast. Najprije ga je napustio dugogodišnji menadžer, zatim je izgubio sponzorski ugovor s Nikeom, no Colleen je bila u njega zaljubljena i sve to mu je opraštala.

Zato su se često svađali i mirili, prekidali i ponovno bili zajedno.

– Postao je nasilan, bijesan i zastrašujuć. Čovjek kakvog nisam poznavala, kaže Crowley.

Colleen Crowley jedna je od triju sestara u dobrostojećoj obitelji oca izvršnog direktora u jednoj naftnoj kompaniji i tijekom života selili su se od Singapura do Škotske. No ona smatra da joj je pravi dom Houston gdje živi od 10. godine života.
Zanemareni signali

Studirala je socijalni rad i specijalizirala se za gluhe osobe i uvijek je voljela gledati američki nogomet. Preko zajedničkih prijatelja upoznala je i Manziela.

– Otišli smo na ručak s prijateljima i naprosto smo ‘kliknuli’ kaže Colleen koju nije previše brinulo ni to što je Manziel već 2012. imao problema s policijom.

Uhićen je tad zbog neke tučnjave, kad je policiji dao lažne osobne podatke. Disciplinski je kažnjen jer je zaspao na posao dok je radio u nogometnom kampu s djecom, a i napustio je kamp ranije zbog ‘dehidracije’.

Mjesec dana kasnije opet je suspendiran u klubu zbog povrede klupskog pravilnika, jer je naplaćivao davanje autograma.

Nakon što su prohodali, često ih se znalo viđati na raznim partijima, no Crowley kaže da je za njihov uzrast to nije bilo baš pretjerano mnogo.

No, kad se preselio u Cleveland i kad je počela s njim živjeti, postao je sve agresivniji.

– Najprije sam otkrila da se počeo drogirati i primijetila sam da mi je počeo lagati. No, kad mi je jednog dana došao plačući i zamolio me da mu pomognem i da želi ići na rehabilitaciju, pa sam mu u tome htjela pomoći.

Mislila sam da mu u tome moram dati podršku i rekla mu da ću biti uz njega, prisjeća e Colleen.

Nakon što je u aprilu 2015. izašao iz centra nakon 10 tjedana liječenja Pennsylvaniji, Manziel se preselio u novi dom vrijedan 438.000 dolara u predgrađu Avona. Crowley je ostala s njim i odlučila nastaviti dopisni studij.

Plan je isprva izgledao izvrsno. Manziel je nakon tog ljeta počeo opet igrati. Novine su pisale da se vratio bolji nego ikad, nakon što je briljirao na utakmicama.

– Stvorili smo topli dom. Kupili smo bulldoga, ja sam kuhala ručkove i večere, a navečer smo uvijek bili kod kuće i gledali filmove. Postali smo pravi kućni ljudi, prisjeća se Colleen kratkotrajne idile.

Medeni mjesec nije trajao dugo. Manzielova borba za preuzimanje startnog mjesta u ekipi bila je očito za njega preveliki pritisak jer je od šest utakmica, u samo tri počeo u prvoj postavi, a onda se to nastavilo tijekom sezone.

To je rezultiralo njegovom teškom depresijom i potpunim zatvaranjem.

Kronervijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)