Home / Vijesti / Regija / TUČA DELIJA I GROBARA, NJIH 50 ISKASAPILO MAČETAMA NAVIJAČA: Ljekari mu se bore za život!

TUČA DELIJA I GROBARA, NJIH 50 ISKASAPILO MAČETAMA NAVIJAČA: Ljekari mu se bore za život!

U sukobu koji se dogodio između Delija i Grobara uoči mečeva koje dva tima igraju na svojim stadionima, najgore je prošao 29-godišnji Č.B, i on se nalazi na reanimaciji u Urgentnom centru.

Uprkos tome što su jake policijske snage bile raspoređene na Autokomandi i u njenoj okolini, ipak je došlo do navijačkog okršaja, u kome je teže povrijeđen jedan mladić.

U sukobu koji se dogodio između Delija i Grobara uoči mečeva koje dva tima igraju na svojim stadionima, najgore je prošao 29-godišnji Č.B, i on se nalazi na reanimaciji u Urgentnom centru.

Nastradao je u okršaju hladnim oružjem, pošto su na njegovom tijelu vidljive posjekotine i povrede od noževa i mačeti, a prema informacijama portparolke Hitne pomoći Nade Macure, napalo ga je oko 50 navijača suprotnog tabora.

– Incident se dogodio nešto prije 16 časova u ulici Gospodara Vučića gdje je oko 50 osoba napalo mladića. Oni su mu nanijeli teške povrede ruke i glave mačetom. Nesrećni mladić je u Urgentni centar primljen oko 16:07 i odmah je prebačen u salu na reanimaciju. Ljekari mu se bore za život – saopštila je Nada Macura.

Obilo se o glavu rukovodstvu Superlige koja je stavila da se sve utakmice posljednjeg kola ligaškog dijela takmičenja igraju u isto vrijeme, a nije razdvojila domaćinstva Zvezde i Partizana, već su obje ekipe domaćini u ovim mečevima, što je od početka stvorilo rizik od mogućih sukoba navijača pošto se stadioni dva kluba nalaze na samo nekoliko stotina metara razmaka.

SB/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)