Home / Ličnosti / ŠTO SE TO DOGAĐA SA ĐOKOVIĆEM? NAPUSTIO GA I AGASSI: “Imao sam najbolju namjeru, ali…”

ŠTO SE TO DOGAĐA SA ĐOKOVIĆEM? NAPUSTIO GA I AGASSI: “Imao sam najbolju namjeru, ali…”

Andre Agassi više nije trener srpskog tenisača Novaka Đokovića, javlja ESPN.

Legendarni tenisač do jučer je radio u Đokovićevom stručnom štabu kao povremeni trener, jer je uz srpskog igrača bio, uglavnom, na većim turnirima.

“Imao sam najbolju namjeru, želio sam pomoći Novaku. Ipak, često smo zaključivali da nismo suglasni oko nekih stvari, da se ne slažemo oko detalja koji su za mene bili važni. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere”, izjavio je legendarni Amerikanac za ESPN.
Poslije njegovog odlaska Đoković će nastaviti raditi samo sa stalnim trenerom Radekom Štepanekom.
Podsjetimo, Agassi je dio Novakovog tima postao uoči prošlogodišnjeg Roland Garrosa, ali u međuvremenu se dogodio dramatičan pad u karijeri nekad najboljeg tenisača svijeta, iniciran ozljedom lakta i propuštanjem većeg dijela prošle sezone.
Od početka ove Srbin je ispao u četvrtom kolu Australian Opena, a Masterse u Indian Wellsu i Miamiju završavao je već u prvim kolima.
Đoković je nedavno ispao na startu Miamija od Francuza Benoita Pairea s 3:6, 4:6.
Srbin, koji je prije dvije godine bio najbolji tenisač svijeta, upisao je tako treći poraz u nizu što mu se nije dogodilo čak 11 godina. Ujedno mu je ovo drugi poraz otkako je operirao lakat koji mu je stvarao velike probleme prošle godine.
Prvo ga je u Indian Wellsu nadigrao Japanac Taro Daniel, a sada ga je Paire, 47. tenisač svijeta, sjajnom ofenzivnom igrom ostavio bez šanse u Miamiju, na turniru koji je osvojio šest puta i na kojem je imao 16 pobjeda u nizu.
Đoković nije ni sjena igraču koji je donedavno harao svjetskim tenisom i mnogi se pitaju zbog čega je požurio s povratkom nakon ozljede kad je jasno da nije spreman boriti se s najboljima.
Agassi je više puta javno kazao kako s Novakom surađuje bez ikakve financijske naknade.
Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)