Home / Ličnosti / Nezadovoljni Isco napušta Real Madrid, dolazi na Otok

Nezadovoljni Isco napušta Real Madrid, dolazi na Otok

“IAKO u Real Madridu nemam kontinuitet utakmica, utakmice za španjolsku reprezentaciju pružaju mi snagu. U reprezentaciji osjećam povjerenje, ali u klubu možda i ne”, neposredno nakon pripremnog prijateljskog okršaja španjolske i argentinske reprezentacije (6:1) u Madridu izjavio je Isco (25), ponajbolji pojedinac ogleda koji je obilježio s trima pogocima.
Premda je u dosadašnjoj tekućoj sezoni Isco (40) u Realovom dresu ubilježio više službenih nastupa od Cristiana Ronalda (35), brojke su varljive. Iscova je minutaža rascjepkana te i dalje u projekcijama šefa stručnog stožera Zinedinea Zidanea predstavlja tek alternativu zamjenu.
Nakon što je nekidan briljirao u epskoj pobjedi nad Argentinom, Isco je uvjeren kako je dokazao istinsku klasu. Međutim, sumnja kako bi se njegova svojevrsna agonija mogla nastaviti pa je moguće i da promišlja o odlasku iz Real Madrida u koji je, u transferu vrijednom 30 milijuna eura, pristigao 1. srpnja 2013. godine iz Malage,

Prema pojedinim tvrdnjama engleskih medija, Manchester City smjera i u predstojećem ljetnom prijelaznom razdoblju dodatno osnažiti momčad. Isco je, naravno, prioritetna želja ambicioznog plana.
Navodno je Manchesterov trener Josep Guardiola, uz podršku klupske uprave, već kontaktirao pomalo nezadovoljnog Isca te ga uvjerio, ne samo značajniju minutažu, već i poziciju ključnog momčadskog igrača.
Uz obećanje Josepa Guardiole, Iscu bi bila i udvostručena platna primanja koja trenutačno prima u Real Madridu. Španjolčev aktualni ugovor istječe 30. lipnja 2022. godine, a transferna cijena procjenjuje mu se na 75 milijuna eura.

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)