Home / Ličnosti / MOŽE LI KRAĆE:Jelena Rozga oskudnom haljinom raspametila publika u Melbourneu

MOŽE LI KRAĆE:Jelena Rozga oskudnom haljinom raspametila publika u Melbourneu

Lijepa splitska pjevačica trenutačno boravi u Australiji gdje održava koncerte za hrvatske iseljenike. No Jelena Rozga na krije koliko uživa na drugim kraju svijeta, gdje još uvijek vladaju visoke temperature, a na svom se profilu na Instagramu pohvalila i najnovijim nastupom kojim je raspametila hrvatske iseljenike na tom kontinentu.

Nakon boravka u Sydneyju gdje je održala prvi koncert, ali i uhvatila malo vremena za razgledavanje, Jelena je turneju privela kraju u Melbourneu.

alt

‘Hvala svima u Melbourneu na predivnom koncertu. Hvala Australiji na prekrasno provedenom vremenu. Sve vas volim’, poručila je Rozga na svom profilu.

alt

Obožavatelje u Melbourneu ostavila je u transu pojavivši se u vrtoglavo visokim štiklama i ultra kratkoj, uskoj crvenoj čipkastoj haljinici koja nije puno toga ostavljala mašti.

Lijepa Splićanka podijelila je video s nastupa na svom profilu na Instagramu, a oduševljenje nisu krili ni njezini brojni followeri.

‘Pa kakva je ovo crvena čipkana kratka haljina, stvarno si za uživanje. Najbolji outfit sačuvala si za Melbourne! Barbika’, samo su neki od komentara koje je Jelena dobila na račun svog izgleda.

Iako za nastupe bira izazovne kreacije i štikle, privatno Jelena njeguje sasvim drugačiji stil, ležeran i udoban.

‘Svi koji me vide na ulicama, uvijek će primijetiti da sam odjevena ležerno, poput svih drugih. Volim slobodu kretanja i nesputanost, a cipele na visoku potpeticu nosim samo na nastupima ili društvenim događanjima. Kako izgledam mi je važno, ali što ću tog dana odjenuti, nije mi prva stvar na pameti kada se probudim’, rekla je pjevačica nedavno u razgovoru za tportal.

TPortal/SB/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)