Home / Ličnosti / Nova Lara Croft nabacila je 5,5 kg čiste mišićne mase u samo četiri mjeseca, evo kako

Nova Lara Croft nabacila je 5,5 kg čiste mišićne mase u samo četiri mjeseca, evo kako

ALICIA VIKANDER posljednjih dana ne silazi s naslovnica. Dva su razloga za to, prvi je njena uloga u novom nastavku sage o Lari Croft, a drugi činjenica da je nabacila čak 5,5 kilograma čiste mišićne mase u samo četiri mjeseca. Prije te uloge Alicia, koja je s 20 godina napustila baletnu školu, je bila mršavica bez mišića, što priznaje i sama.

“Bilo je toliko vještina koje sam morala svladati, a u četiri mjeseca dobila sam oko pet-pet i pol kilograma mišića. Počeli smo vježbati četiri mjeseca prije početka snimanja, a i nakon početka sam svaki dan bila u teretani. Prije ove uloge bavila sam se više jogom i pilatesom, a zbog nje sam morala početi graditi mišiće. Svidjelo mi se to, sviđalo mi se moje tijelo”, rekla je.

Kako piše magazin Shape, Alicia se pridržavala metode poznate pod nazivom metoda Magnus, a riječ je o planu treniranja koji je trener Magnus Lygdbäck stvorio za profesionalne sportaše. U suradnji s Alicijom Magnus se koncentrirao na dizanje utega, penjanje i MMA borbe, a prvi sastanak održali su šest mjeseci prije početka snimanja.

Nakon što je snimanje počelo Alicia je vježbala prije odlaska na šminkanje i friziranje, što je značilo da je na nogama bila i prije četiri ujutro, piše USA Today.

Njen napredak čak je i Magnusa ostavio bez riječi.

“Doslovno je od nula trbušnjaka i sklekova došla na to da je izvodila gomilu njih, što je dokaz da ne samo da je izgledala jako, ona je zaista bila jaka”, rekao je Magnus.

“Nikad nisam mogla podići svoju težinu, no onog dana kad shvatite da sad to možete, osjećate se zbilja snažno”, rekla je Alicia za magazin Elle.

Kao i svi, imala je jedan dan u tjednu kad je smjela jesti nezdravo. Najčešći izbor bila je pizza.

“Trenirali smo pet do šest dana u tjednu, a nedjelja je bila dan za pizzu. Mislim da je to bila prva stvar koju bih nedjeljom ujutro rekla”, ispričala je za Glamour.

Want arms like Lara Croft? Join me for another week of Tomb Raider training. #week4

A post shared by Magnus Lygdback (@magnuslygdback) on

No caption needed. #MotivationMonday #TombRaider @tombraidermovie

A post shared by Magnus Lygdback (@magnuslygdback) on

Index.hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)