Home / Ličnosti / ZA SEVERININ FILM 25. 000 EURA! Njemci pjevačici dali odličnu poslovnu ponudu!

ZA SEVERININ FILM 25. 000 EURA! Njemci pjevačici dali odličnu poslovnu ponudu!

Producenti televizije RTL žele da pet dana prate hrvatsku pjevačicu kako bi prikazali dešavanja u njenom životu iza scene, ali i sve ono što prati njenu karijeru.

Severina Kojić dobila je ponudu od njemačke televizije RTL da snimi dokumentarni film u kojem bi bilo prikazano kako izgleda život jedne od najvećih zvijezda na Balkanu.

Pored toga što bi hrvatska pjevačica ovim projektom dobila odličnu reklamu i mogući proboj na tržište Evrope, mogla bi i da profitira.

Njemci su Kojićevoj ponudili honorar od 5.000 evra za jedan dan snimanja, što znači da bi za cijeli film dobila ukupno 25.000. Ukoliko se realizuje ova priča, gledaoci će moći da vide Seve u najrazličitijim dnevnim obavezama, kako u privatnom životu, tako i u njenom poslu.

Veći deo dokumentarca bi bio sniman u Zagrebu, gdje ona živi sa suprugom Igorom i djetetom. Takođe, Njemci bi napravili i posebne priloge o tome kako izgledaju njene pripreme pred nastupe, probe s bendom, koreografima i igračima, snimanje muzike u studiju i sve ostalo što podrazumijeva posao jedne velike pjevačke zvijezde.

Kako se saznaje iz Severininog okruženja, njoj se ponuda dopala i rada je da je prihvati ukoliko se termini za snimanje filma poklope s njenim obavezama. Što se visine honorara tiče, o tome se nije posebno izjašnjavala. Prema planu producenata iz Njemačke, film bi trebalo da se snimi u prvoj polovini maja, a emitovanje na televiziji je moguće već do početka ljeta.

RTL/SD/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)